Η δύση βρισκόταν ακόμα στο έλεος του Ψυχρού Πολέμου, κι όμως αντί να ψάχνουν στον ουρανό για πυρηνικές βόμβες των Σοβιετικών, όπως αποκαλύφθηκε χθες, οι Βρετανοί ανησυχούσαν για μια άλλη απειλή… όχι τόσο γήινη.

Σύμφωνα με μυστικά έγγραφα που ήρθαν στο φως την Τετάρτη, την δεκαετία του 1970 δηλώθηκαν οι περισσότερες θεάσεις αγνώστου ταυτότητος ιπτάμενων αντικειμένων, κάνοντας εκατοντάδες ανθρώπους να ψάχνουν για απόδειξη ότι ο E.T. ζει!
\"\"

Τον Απρίλιο του 1979 το Υπουργείο Εσωτερικών της Βρετανίας εξέδωσε οδηγίες προς αστυνομία, πυροσβεστική και λοιπές υπηρεσίες, για το τι θα έπρεπε να κάνουν σε πιθανή πρόσκρουση διαστημοπλοίου που μπορεί να είναι ραδιενεργό.

«Είναι πιθανός ο ραδιενεργός κίνδυνος… τα συντρίμμια του διαστημοπλοίου μπορεί να διασκορπιστούν σε πολύ μεγάλη απόσταση, πιθανότατα στο μεγαλύτερο μέρος της πόλης» γράφει χαρακτηριστικά. Ο κόσμος δεν θα μπορεί να πλησιάσει σε λιγότερο από τα 90 μέτρα τα συντρίμμια, ενώ όλα τα κομμάτια που θα βρεθούν θα σταλούν στο Υπουργείο Άμυνας.

Συνολικά αποκαλύφθηκαν 35 φάκελοι, οι οποίοι περιέχουν 8.500 σελίδες με καταγγελίες ανθρώπων που υποστηρίζουν ότι έχουν δει UFO, προσγείωση διαστημοπλοίων, περίεργα φώτα στον ουρανό, καθώς και απαγωγές ανθρώπων από εξωγήινες μορφές ζωής.

\"\"

\"\"

 

Daily Mail

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook