Πλήθος φίλων, ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Αντώνη Βγόντζα, κατέκλυσε προχτές το βράδυ όλους τους ισόγειους χώρους του ξενοδοχείου ΛΑΤΩ.

Με σταράτες κουβέντες, ειλικρινή, ρεαλιστικό και ταυτόχρονα συγκινητικό τρόπο, ο Αντώνης Βγόντζας αναφέρθηκε σε όλα τα προβλήματα που απασχολούν το λαό μας ετούτη τη στιγμή. Και αποδείχθηκε, όπως ήταν αναμενόμενο, βαθύς γνώστης, τόσο της οικονομικής κατάστασης της χώρας μας, όσο και όλων των τοπικών θεμάτων. Δε μας κορόιδεψε. Μας είπε αλήθειες. Μας προβλημάτισε. Αλλά μας έδωσε και ελπίδα.

Το κοινό, γοητευμένο από την ήρεμη δύναμη και τη θετική αύρα που εκπέμπει ο Αντώνης Βγόντζας, παρακολούθησε προσηλωμένο τα λόγια του. Και στη συνέχεια, αυθόρμητα, αποφάσισε να συμμετάσχει σε έναν διάλογο με τον υποψήφιο, τόσο για τα φλέγοντα ζητήματα του καιρού μας, όσο και για την πορεία της ζωής του. Εκεί ακούσαμε και πράγματα που δε γνωρίζαμε για τον ίδιο. Πράγματα δικά του. Προσωπικά. Και μαρτυρίες ανθρώπων που κατέθεσαν τις δικές τους προσωπικές εμπειρίες από τις σχέσεις τους μαζί του. Αφηγήσεις σημαντικών γεγονότων της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας και των μεγάλων αγώνων του ελληνικού λαού: τα Ιουλιανά, την πρώτη αυθόρμητη πράξη αντίστασης κατά της δικτατορίας στην κηδεία του Γέρου της Δημοκρατίας, το Πολυτεχνείο. Και φτάνουν στο σήμερα, στη δύσκολη περίοδο της οικονομικής κρίσης και στην αμέριστη έμπρακτη συμπαράσταση του Αντώνη Βγόντζα σε όσους έχουν πληγεί από αυτήν.

Από τα λόγια του, αλλά και από τα λόγια των φίλων του, οι παρευρισκόμενοι έφυγαν χωρίς κανένα δίλημμα, αισιόδοξοι για το μέλλον και ακόμα πιο αποφασισμένοι για δυναμική συμμετοχή στις εκλογές της 6ης Μαΐου.

 

Κ.Σ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook