Η «Λαϊκή Επιτροπή Κατοίκων Κατσαμπά» καλεί τους Ηρακλειώτες να ανταποκριθούν στην πρόσκληση και να συμμετάσχουν στο «χαριστικό παζάρι» ειδών ένδυσης και τροφίμων.

Η εθελοντική ομάδα των κατοίκων του Κατσαμπά που γεννήθηκε πριν από λίγους μήνες και απαριθμεί περισσότερα από 20 μέλη, έχει αναπτύξει ήδη σημαντική δράση. Έχει πετύχει σε σημαντικό βαθμό την ενεργοποίηση των κατοίκων της περιοχής για την προσφορά βοήθειας σε άτομα και οικογένειες που έχουν μεγάλη ανάγκη.

Η νέα Κίνηση με το «χαριστικό παζάρι» στοχεύει ακριβώς στην συγκέντρωση ρούχων και τροφίμων για τους ανθρώπους που έχουν άμεση ανάγκη καθώς και στην ενημέρωση και ενεργοποίηση τους κατ’ επέκταση για τις προσπάθειες που καταβάλει η εθελοντική οργάνωση «Λαϊκή επιτροπή Κατοίκων Κατσαμπά», για την ενίσχυση της με απώτερο στόχο να προσφέρει άμεση και αποτελεσματική βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη.
Ζητούν δε, την ευαισθητοποίηση και την ενεργή συμμετοχή στις δράσεις τους.

Το «χαριστικό παζάρι» θα ζωντανέψει ξανά την ερχόμενη Κυριακή 29 Απριλίου στο γήπεδο Μπάσκετ του Κατσαμπά επι τις Λεωφόρου Καζαντζίδη από τις 10: 00 το πρωί έως τις 6:00 το απόγευμα.

Προσκεκλημένοι είναι όλοι όσοι θέλουν να πάρουν δωρεάν ρούχα και φυσικά όσοι θέλουν να προσφέρουν είδη ένδυσης, τρόφιμα και γενικά οποιαδήποτε είδος πρώτης ανάγκης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2810 280568 και 2810 224997.

Επίσης μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες για την δράση της ομάδας μέσω του Facebook «Λαϊκή Επιτροπή Κατοίκων Κατσαμπά»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook