Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα βόρεια και ορεινά τμήματα περιμένουμε την Παρασκευή 27 Απριλίου 2012. Αυξημένα αναμένονται τα ποσοστά υγρασίας τις πρωινές ώρες στα βόρεια παραθαλάσσια τμήματα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς, με τη μέγιστη στα νότια τμήματα να είναι 2-3 βαθμούς υψηλότερη, ενώ στα ορεινά από 8 έως 22 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως 3 μποφόρ, με εξαίρεση τα ανατολικά που θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4-5 μποφόρ, που αργότερα θα στραφούν σε βόρειους τοπικά στο κεντρικό και δυτικό Λιβυκό σχεδόν μέτριους έως μέτριους 4-5 μποφόρ.

ΧΑΝΙΑ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα μετά το μεσημέρι, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους ως 2 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 27/4, ο καιρός θα είναι αίθριος, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ρέθυμνο σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου και άπνοια.

Για αύριο Παρασκευή 27/4, ο καιρός θα είναι αρκετά συννεφιασμένος, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία στους 17 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα μετά το μεσημέρι, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου και άπνοια.

Για αύριο Παρασκευή 27/4, προβλέπεται ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στον Άγιο Νικόλαο απόψε, με την θερμοκρασία στους 18 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους έντασης έως 3 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 27/4, ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, θερμοκρασία απο 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου και μέτριους ανέμους, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

(meteo.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook