Την ευκαιρία να ενημερωθούν απο \”πρώτο χέρι\” για το διαδίκτυο, για τις χρήσεις, τα οφέλη και κυρίως για τους κινδύνους του, θα έχουν τα νήπια και τα προνήπια των Εκπαιδευτηρίων Θεοδωροπούλου στα Χανιά.

Τα Εκπαιδευτήρια οργανώνουν σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη την Παρασκευή 27 Απριλίου στις 11.00, μόνο για τα νήπια και προνήπια, μια διακαναλική σύνδεση με τον Προϊστάμενο της υπηρεσίας Αστυνομικό Διευθυντή Κο Μανώλη Σφακιανάκη.

Τα παιδιά θα ενημερωθούν για το διαδίκτυο και τη χρησιμότητα του και θα συζητήσουν για τις χρήσιμες και ψυχαγωγικές δυνατότητες που προσφέρει η χρήση του αλλά και τους κινδύνους που ελλοχεύουν.

Στη διάρκεια της συνομιλίας τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να διατυπώσουν ερωτήσεις και προβληματισμούς.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση των Εκπαιδευτηρίων Θεοδωροπούλου \”στόχος μας είναι να τα ευαισθητοποιήσουμε στη σωστή χρήση του διαδικτύου. Η δράση αυτή εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και το σχολείο μας είναι το πρώτο πανελλαδικά που συμμετέχει σε αυτή.\”

Η δράση αυτή εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και το σχολείο μας είναι το πρώτο πανελλαδικά που συμμετέχει σε αυτή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook