Αφού πέρασαν λίγες ημέρες μακριά από τα καθήκοντα τους και το πρωτόκολλο στις γαλλικές Άλπεις το πιο περιζήτητο ζευγάρι γαλαζοαίματων στο κόσμο επέστρεψε και πάλι στο προσκήνιο. Ο λόγος φυσικά και τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ και την σύζυγο του, Κάθριν Δούκισσα του Κέμπριτζ που για ακόμα μία φορά έκλεψαν τις εντυπώσεις σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αγγλική πρωτεύουσα.

Το ζευγάρι ήταν οι επίσημοι καλεσμένοι σε φιλανθρωπική εκδήλωση του ιδρύματος Tusk Trust με τον Γουίλιαμ και κυρίως της Κέιτ να παραδίδει ακόμα μια φορά μαθήματα ενδυματολογικού στυλ. 

Η νεαρή Δούκισσα κατέφθασε στο χώρο φορώντας μια γκρι δημιουργία με διακριτικές λεπτομέρειες και διακοσμημένη με πράσινο νεφρίτη του σχεδιαστή Matthew Williamson, κάνοντας έτσι τα φλας να πάρουν στην κυριολεξία φωτιά. Και μπορεί την ώρα της άφιξης του πριγκιπικού ζεύγους ο καιρός να ήταν βροχερός, αυτό δεν εμπόδισε τον πρίγκιπα να προφυλάξει την αγαπημένη του κάτω από μια ομπρέλα που ο ίδιος κρατούσε μέχρι να μπουν μέσα στο κτήριο της εκδήλωσης, αποδεικνύοντας έτσι πόσο φροντίζει και αγαπάει την γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά. 

 

protothema.gr