Μέσα στη μιζέρια των πολιτικών εκλογών και της δύσκολης καθημερινότητας κάποιοι βρίσκουν το κουράγιο να στήσουν κάλπες για κάτι αληθινό και που όλοι μας σίγουρα αγαπάμε.

Αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από τη φύση και το Ελληνικό καλοκαίρι.

Έτσι, το 2012 για πρώτη φορά διοργανώνεται ανοικτή ψηφοφορία για την ανάδειξη της Καλύτερης Παραλίας της Κρήτης, ευλπιστώντας αυτή η κίνηση να βρει ανταπόκριση και να εδραιωθεί σε ετήσια βάση. Μέσα από τον διαγωνισμό Top beach of Crete 2012 το κοινό γνωρίζει τις παραλίες του νησιού, ενώ έχει και τη δυνατότητα να εκφράσει ποια παραλία θεωρεί την ωραιότερη.

Στον προκριματικό γύρο, που έχει ήδη ξεκινήσει μέσω της ιστοσελίδας cretanbeaches.com, το κοινό καλείται να βαθμολογήσει 100 Κρητικές παραλίες που έχουν συγκεντρώσει την καλύτερη βαθμολογία ως τώρα. Μέσα από αυτή τη διαδικασία θα προκριθούν στον τελικό οι 20 παραλίες με την υψηλότερη βαθμολογία, οι οποίες θα παρουσιαστούν σε ειδική τελετή.

Στον τελικό γύρο, θα αρχίσει εκ νέου ψηφοφορία ανάμεσα στις 20 φιναλίστ που θα αναδείξει την καλύτερη παραλία της Κρήτης για το 2012.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook