Το 28ο Παγκρήτιο Κύπελλο \”Μάχη της Κρήτης\” θα φιλοξενηθεί στα Χανιά, με την Ε.Π.Σ. Χανίων να αναλαμβάνει τη διοργάνωσή, που θα διεξαχθεί, κατά πάσα πιθανότητα στις Μουρνιές, το Σάββατο 5 Μαΐου.
Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση από την ΕΠΣΧ:
Το Σάββατο 5 Μαΐου 2012 θα πραγματοποιηθεί το 28ο Παγκρήτιο Κύπελλο \”Μάχη της Κρήτης\”, με τη φετινή διοργάνωση να αναλαμβάνει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων, με την υποχρεωτική συμμετοχή των Μικτών Ομάδων των Ε.Π.Σ. Χανίων, Ρεθύμνης, Ηρακλείου και Λασιθίου.
Η διοργάνωση είναι αφιερωμένη στην ιστορική Μάχη της Κρήτης και σε όσους θυσιάστηκαν για να είναι ελεύθερη η Κρήτη.
Οι Μικτές Ομάδες θα αποτελούνται από ποδοσφαιριστές ελληνικής υπηκοότητας γεννηθέντες τα έτη 1996, 1997 και 1998 και κάθε ομάδα θα έχει δικαίωμα 7 αλλαγών στο παιχνίδι. 
Οι αγώνες θα είναι διάρκειας 60 λεπτών (δύο ημιχρόνων των 30 λεπτών) και σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια θα ακολουθήσει η διαδικασία των πέναλτι. 
Βάσει της κλήρωσης, η οποία είχε γίνει το βράδυ της 4ης Απριλίου 2012 και στη συγκέντρωση των εκπροσώπων των τεσσάρων Ενώσεων της Κρήτης με αφορμή τα παιχνίδια των Μικτών Ομάδων της Περιφέρειας της Κρήτης, ο πρώτος ημιτελικός θα είναι ανάμεσα στις Μικτές Ομάδες της Ε.Π.Σ. Ρεθύμνης και της Ε.Π.Σ. Ηρακλείου και ο δεύτερος χρονικά ανάμεσα σε αυτές της Ε.Π.Σ. Χανίων και της Ε.Π.Σ. Λασιθίου.
Οι νικητές των αγώνων αυτών θα αναμετρηθούν την ίδια ημέρα στο Μεγάλο τελικό της διοργάνωσης και οι ηττημένοι στο Μικρό τελικό.
Σε κάθε ομάδα θα απονεμηθεί από την Ε.Π.Σ. Χανίων από ένα Κύπελλο, μαζί με 25 μετάλλια.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook