Γεννήθηκα στα Χανιά και μεγάλωσα στα Αφράτα Κισάμου. Γονείς μου είναι ο Κυριάκος Ιγγλεζάκης από το Ροδωπού Κισάμου και η Ελευθερία Παπαδεράκη από τα Αφράτα Κισάμου.

Είμαι παντρεμένη με τον Αντώνη Κουβαράκη Απόστρατο Αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας (πρώην Διοικητή της Τροχαίας Χανίων) από τη Σπηλιά Κισάμου με καταγωγή από το Σέλινο και μητέρα δύο παιδιών του Ευτύχη και της Άννας.
.
Ανώτατες Σπουδές :

• Πτυχιούχος Πανεπιστημίου Κρήτης Τμήματος Ψυχολογίας.
• Πτυχιούχος Τ.Ε.Ι. Αθηνών τμήματος Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας

Εργασιακή εμπειρία:

Διορίστηκα στο Νοσοκομείο\” Παίδων η Αγία Σοφία \” το 1989 με έντονη δραστηριότητα στα κοινά.

Το 1999 ήρθα με μετάταξη στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όπου εργάζομαι σε θέση Υποδιευθύντριας της Διοικητικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου.

Διετέλεσα εκλεγμένο Μέλος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Χανίων, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Θεραπευτηρίου Ψυχικών Παθήσεων και είμαι Μέλος του Ενιαίου Διοικητικού Συμβουλίου Γ.Ν.Χ. – Θ.Ψ.Π.Χ.

Επίσης είμαι Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Χανίων.

Έχω ασχοληθεί με τη συγγραφή δύο βιβλίων στα πλαίσια των πτυχιακών μου εργασιών, το ένα με θέμα: «Οργανωτικοδιοικητική δομή του συστήματος πρόληψης, θεραπείας και αποκατάστασης των ναρκωτικών στην Ελλάδα». και το δεύτερο με θέμα: «Πένθος και κατάθλιψη».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook