Ο κόσμος του Α.Ο. Χανιά αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών στον κρισιμότερο αγώνα πρωταθλήματος με το Ρούβα, την Κυριακή (29/4) στη Γέργερη, με τη συμμετοχή να είναι μεγάλη στην εκδρομή που διοργανώνει η χανιώτικη ομάδα.
Η σχετική ενημέρωση από τον ΑΟΧ αναφέρει τα εξής:
\”Ο Αθλητικός Όμιλος Χανιά ανακοινώνει προς τους φιλάθλους του ότι τα μισθωμένα πούλμαν για τον αγώνα με τον Ρούβα στη Γέργερη θα ξεκινήσουν από το Δημαρχείο Χανίων στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής.Είναι αυτονόητο ότι οι φίλαθλοι θα επιβιβασθούν δίχως να καταβάλουν αντίτιμο ενώ η πορεία που θα ακολουθηθεί θα είναι μέσω Σπηλίου μιας και εκτελούνται έργα στον κεντρικό οδικό άξονα της ενδοχώρας του Ν.Ηρακλείου προς Γέργερη.

 Η Διοίκηση του ΑΟ Χανιά απευθύνει κάλεσμα προς τους φιλάθλους του ΑΟΧ να βρεθούν στο γήπεδο του Ρούβα όπου μετά από συνεννόηση με τη διοίκηση του φίλου σωματείου θα διατεθεί ειδική εξέδρα για αυτούς.Το ματς είναι ιδιαίτερα κρίσιμο προκειμένου η ομάδα μας, αποσπώντας θετικό απότελεσμα να κάνει ένα σημαντικότατο βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.Πληροφορίες για την εκδρομή στα τηλ 6909113309 και 2821028227 έως νωρίς το πρωί της Κυριακής.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook