Σε οργάνωση και μαζικό αγώνα ώστε να μη γίνει χειρότερη η ζωή τους καλεί τους συναδέλφους τους το συνδικάτο οικοδόμων Ηρακλείου, με αφορμή την εργατική Πρωτομαγιά. Στο μήνυμά του το συνδικάτο Οικοδόμων Ηρακλείου αναφέρει: 

\”Συμπληρώνονται φέτος 126 χρόνια από τη δολοφονία εκατοντάδων εργατών στο Σικάγο. Η 1η Μάη αποτέλεσε και αποτελεί πηγή έμπνευσης της εργατικής τάξης, αποτελεί αφετηρία για νέους σκληρούς αγώνες σε ιδιαίτερα δύσκολές συνθήκες τόσο για τον κλάδο μας, όσο και για την εργατική τάξη γενικότερα.

Είναι φανερό ότι ως κλάδος αντιμετωπίζουμε το μεγαλύτερο πλήγμα αυτής της επίθεσης και της κρίσης. Καλούμαστε, να ανέβουμε στο ύψος των απαιτήσεων, των αναγκών του κλάδου, παρακάμπτοντας τις δυσκολίες που έτσι και αλλιώς υπάρχουν.

Είναι ευκαιρία με αιχμή την 1η Μάη να σκεφτούμε ότι χωρίς την οργάνωσή μας στα συνδικάτα μας, η ζωή μας θα ήταν χειρότερη. Είναι σίγουρο, ότι η οργάνωσή μας ήταν και είναι η απαντοχή μας, γιατί ότι κερδίσαμε το πήραμε με σκληρούς αγώνες, με την οργάνωσή μας, την ταξική αλληλεγγύη, την κοινή πάλη με το ταξικό εργατικό κίνημα. Όπου βάλαμε φρένο στην ασυδοσία της εργοδοσίας, το πετύχαμε με την οργάνωσή μας και τη συμμετοχή των εργαζομένων του κλάδου.

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου συμμετέχει και καλεί όλους τους εργαζόμενους να παραστούν την 1η Μάη στις 10:00 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου για να τιμήσουμε όλοι μαζί τους αγωνιστές που έχασαν τη ζωή τους, διεκδικώντας και υπερασπίζοντας Εργατικά και Δημοκρατικά Δικαιώματα.

Η 1 Μάη είναι ημέρα ενότητας της Εργατικής Τάξης και συνέχισης των αγώνων

Ζήτω η Εργατική Πρωτομαγιά\” 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook