Με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, η Πολιτιστική Εταιρεία Κρήτης, στο πλαίσιο της δράσης cine –μαθήματα, υλοποιεί δυο εργαστήρια για εκπαιδευτικούς στις 27 και 28 Απριλίου με θέμα   «Το animation στην εκπαιδευτική πράξη».

Για την υλοποίηση της δράσης συνεργάζονται τα στελέχη των Υπεύθυνων Σχολικών Δραστηριοτήτων των Διευθύνσεων  Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Αγίου Νικολάου, με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Παράλληλα, την Παρασκευή 27 Απριλίου διοργανώνονται πρωινές εκπαιδευτικές προβολές για μαθητές και των δυο βαθμίδων της εκπαίδευσης με ταινίες του Νεανικού Πλάνου και του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους ενώ το βράδυ της ίδιας μέρας θα πραγματοποιηθεί ένα πρόγραμμα 2,5 ωρών με ντοκιμαντέρ από το πρόσφατο 14ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης – Εικόνες του 21ου αιώνα.

Οι βράδυνες προβολές ξεκινούν στις 8:15μμ στο REX με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η δράση  cine-μαθήματα  υλοποιείται τα τελευταία 5 χρόνια από την Πολιτιστική Εταιρεία Κρήτης με την συνεργασία κορυφαίων θεσμών και ανθρώπων των οπτικοακουστικών μέσων και αποτελεί μια πολυεπίπεδη παρέμβαση στον χώρο της οπτικοαουστικής παιδείας σε επίπεδο Κρήτης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook