Μετά το Μανόλη Ψωμά και ο Γιώργος Μανούσος διαλέγει το δρόμο της δικαιοσύνης προκειμένου να εξασφαλίσει τα χρήματα που του οφείλει η ΠΑΕ ΟΦΗ. Ο Μυτιληνιός επιθετικός μάζεψε τα πράγματά του και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του λέγοντας του ότι σκοπεύει να κάνει προσφύγει στην επίλυση οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ. 
Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής που φέτος διανύει τον τρίτο χρόνο του στην κρητική ομάδα μέσω προσφυγής που θα καταθέσει σήμερα, θα διεκδικήσει την ελευθερία του και τα οφειλόμενα που υπάρχουν προς τον ίδιο τόσο από την περσινή όσο και από την φετινή σεζόν.

Η κίνηση αυτή γίνεται περισσότερο από τον Μανούσο γιατί σε τρεις μέρες λήγει η προθεσμία για την καταβολή των περσινών δεδουλευμένων του από την ΠΑΕ ΟΦΗ και αν δεν κάνει προσφυγή θα χάσει τα χρήματα.

Η κατάσταση δυσκολεύει ακόμη περισσότερο και αυτό γιατί στον ΟΦΗ καλούνται σε μια περίοδο που η διοίκηση ψάχνει χρήματα για την αδειοδότηση, οι προσφυγές Ψωμά και Μανούσου αναμένεται να αποτελέσουν πλήγμα ενώ δεν αποκλείεται να έρθουν τις επόμενες ημέρες κι’ άλλες στο προσκήνιο. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook