Τα διάσημα κορίτσια σίγουρα ασχολούνται πολύ με την ομορφιά τους. Η Liv Tyler, βασικό πρόσωπο oίκου ομορφιάς, έχει σαν φυλακτό τα μυστικά ομορφιάς που έχει κληρονομήσει από τους διάσημους γονείς αλλά και τη γιαγιά της και σου τα αποκαλύπτουμε για να είσαι και εσύ πάντα τόσο κούκλα όπως η Λιβ!

Άκου την γιαγιά που ξέρει τόσα πολλά: H γιαγιά της Liv της έμαθε ότι το να μυρίζει υπέροχα είναι πολύ βασικό αλλά και το ότι δεν πρέπει να ξεχνάει τον εαυτό της αλλά αντίθετα πρέπει να βρίσκει τον χρόνο να ασχολείται με τον εαυτό της ακόμη και όταν θέλει να λανσάρει το natural λουκ, γιατί άλλο φυσικό και άλλο απεριποίητο!

Τα αστραφτερά μαλλιά της: Η Liv διαθέτει από τα πιο υγιή, λαμπερά και αστραφτερά μαλλάκια του Χόλυγουντ και ποια είναι τα μυστικά της; Χρησιμοποιεί πολύ μαλακτικό, σχεδόν μια ολόκληρη παλάμη και την αφήνει να ενεργήσει για πολύ ώρα. Έτσι τα μαλλιά της γίνονται απαλά και λαμπερά. Το βασικό είναι ότι από μικρή προσπαθούν ένα μιμηθεί την ρουτίνα που ακολουθούσε ο πατέρας της σχετικά με τη φροντίδα των μαλλιών της.

Στο μπάνιο: Στο μπάνιο το κορίτσι βάζει λευκό μολυβάκι κάτω και μέσα στα νυχάκι της για να είναι σίγουρη ότι θα είναι πάντα καθαρά και λαμπερά!

Οι χυμοί: Ξέρει πολύ καλά ότι η λαμπερή επιδερμίδα συνεπάγεται πολλοί φρέσκοι χυμοί, ενώ καταναλώνει πολύ αγγούρι μαζί με το φαγητό της, αφού όπως λέει κάνει το δέρμα της να λάμπει και να δείχνει ενυδατωμένο! Βέβαια πίνει και το κρασάκι της εκτός από χυμούς χωρίς ενδοιασμούς αλλά με μέτρο για να μην αφυδατώνει την επιδερμίδα της!

womenonly.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook