Πωλείται έναντι 20.000 δολαρίων η μαύρη μάσκα που χρησιμοποιούσε ο βασιλιάς της Ποπ πριν το θάνατό του, σύμφωνα με δημοσίευμα της TMZ.

\"\"

Ο Μαικλ Τζάκσον, φορούσε τη συγκεκριμένη μάσκα κατά τη διάρκεια της πρόβας του για το τραγούδι « This is it» τον Ιούνιο του 2009, σε μία από τις τελευταίες πρόβες του, λίγες ώρες πριν πεθάνει.

Ένας από τους πρώην σωματοφύλακες του Μαικλ Τζάκσον είχε στην κατοχή του τη συγκεκριμένη μάσκα η οποία όπως ισχυρίζεται είναι η αυθεντική που φορούσε.

\"\"

Δεν είναι λίγες οι φορές, όπου στις εμφανίσεις του ο βασιλιάς της Ποπ συνήθιζε να φοράει χειρουργικές μάσκες, προκαλώντας ποικίλα σχόλια για την κατάσταση της υγείας του.

Ο οίκος δημοπρασιών υποστηρίζει ότι η μάσκα , η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη από τον ίδιο, αποτελείται από μεταξωτό ύφασμα, και περιέχει ίχνη από το μέικ απ του, καθώς και τρίχες από τα μαύρα μαλλιά του.

\"\"

Η δημοπρασία λήγει στις 30 Απριλίου και ήδη η προσφορά έχει φτάσει στα 21.190 δολάρια. Ο οίκος δημοπρασιών εκτιμά ότι η μάσκα θα πωληθεί για 50.000 – 150.000 δολάρια.

real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook