Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα βόρεια και ορεινά τμήματα του νησιού και μικρή πτώση της θερμοκρασίας περιμένουμε το Σάββατο 28 Απριλίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς, με τη μέγιστη στα νότια τμήματα να είναι 2-3 βαθμούς υψηλότερη, ενώ στα ορεινά από 5 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Κρητικό σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά και δυτικά ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Λιβυκό ασθενείς, με εξαίρεση τα κεντρικά και ανατολικά που θα πνέουν βόρειοι άνεμοι μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ.

ΧΑΝΙΑ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα μετά το μεσημέρι, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοανατολικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 28/4, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία στους 16 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από ανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου και άπνοια.

Για αύριο Σάββατο 28/4, προβλέπεται ηλιοφάνεια, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αίθριο καιρό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 16 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου και άπνοια.

Για αύριο Σάββατο 28/4, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία στους 16 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στον \’Αγιο Νικόλαο απόψε, με την θερμοκρασία στους 19 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 28/4, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης έως 4 μποφόρ.

(meteo.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook