Κλίμα αισιοδοξίας απορρέει από το στρατόπεδο του ΑΟ Χανιά λίγες μέρες πριν τη κρίσιμη μάχη με τη Χερσόνησο που θα γίνει τη Κυριακή στο στάδιο.

Οι παίκτες του ΑΟΧ παρουσιάζονται αποφασισμένοι, πωρωμένοι και σχεδόν σίγουροι για την νίκη της ομάδας του στο ντέρμπι παραμονής. Όπως ο Νίκος Μποτωνάκης ο οποίος μίλησε στον Χανιά sport-fm προβλέποντας ότι οι βαθμοί της νίκης θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένοι για την ομάδα του : «Το ματς της Κυριακής είναι ένα τοπικό ντέρμπι. Πρόκειται για έναν πολύ δύσκολο αγώνα και οι δύο ομάδες θέλουμε την νίκη, αλλά εμείς χρειαζόμαστε οπωσδήποτε το τρίποντο και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε την νίκη. Οι 3 βαθμοί πρέπει να θεωρούνται δεδομένοι…»

Για ματς ειδικών συνθηκών που όμως το αποτέλεσμά του μετράει διπλό μίλησε ο
Γιάννης Δρακάκης: «Το παιχνίδι της Κυριακής, με βάση και το πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία είναι πολύ σημαντικό. Και με τον πρωτοπόρο να παίζαμε θα είχαμε ως στόχο την νίκη. Το ματς της Κυριακής έχει διπλή σημασία, καθώς και η Χερσόνησος έχει του ίδιους στόχους με εμάς. Δεν θα μας καθησυχάσει μια ενδεχόμενη νίκη, γιατί δεν έχουμε σωθεί ακόμη μαθηματικά. Εύκολα η δύσκολα θα κερδίσουμε, επειδή πρέπει να κερδίσουμε. Το παιχνίδι πιστεύω πως θα κριθεί στην δύναμη. Χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας, για να γίνει πιο εύκολο το έργο μας».

Τέλος ο έμπειρος Γιώργος Μουντάκης που έχει διπλό ρόλο, αυτό του προπονητή τερματοφυλάκων και αυτού του παίκτη ξεκαθάρισε «Είμαστε αποφασισμένοι για τη νίκη. Έχουμε επίγνωση της δυσκολίας της κατάστασης και θα επιδιώξουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Η βαθμολογική μας θέση είναι άσχημη αλλά θα κυνηγήσουμε τη νίκη».

Την Πέμπτη, η ομάδα έκανε προπόνηση στο Εθνικό στάδιο ενώ τη Παρασκευή θα γίνει στη Μ.Ελιά. Επίσης, αύριο το μεσημέρι, στα γραφεία του συλλόγου θα γίνει η συνέντευξη τύπου του προπονητή Γιώργου Προμπονά και παικτών της ομάδας.

Εισιτήρια σε σχολεία

Εν τω μεταξύ παίκτες του ΑΟΧ βρέθηκαν σήμερα σε σχολεία της οδού Κοραή μοιράζοντας
σε παιδιά Γυμνασίων και Λυκείων εισιτήρια του αγώνα της ομάδας με τη Χερσόνησο.
Συγκεκριμένα, οι Βασίλης Γωνιωτάκης, Αντώνης Βασαδάκης και Γιώργος Μουντάκης χάρισαν, περίπου 200 εισιτήρια του Κυριακάτικου αγώνα, προσφορά της ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook