Το Τμήμα Αντιμετώπισης Καταστροφών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης – Παράρτημα Ηρακλείου, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κρήτης, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηρακλείου και το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Ν. Ηρακλείου, πραγματοποίησε χθες Άσκηση Εκκένωσης του Σχολικού Συγκροτήματος του 4ου Γυμνασίου Ηρακλείου και του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου.

Η άσκηση χαρακτηρίστηκε ως προχωρημένου επιπέδου από τα στελέχη του Τμήματος Αντιμετώπισης Καταστροφών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης – Παράρτημα Ηρακλείου, καθώς εκτός από την καθιερωμένη εκκένωση του σχολικού συγκροτήματος, πραγματοποιήθηκαν και διάφορα σενάρια, στα οποία κλήθηκαν να επέμβουν οι Ομάδες Διάσωσης και Πρώτων Βοηθειών του 4ου Γυμνασίου Ηρακλείου και του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου, που απαρτίζονται από καθηγητές των σχολείων.

Η άσκηση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και το ενδιαφέρον τόσο των μαθητών, όσο και των καθηγητών και των δύο σχολείων υπήρξε έντονο.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης – Παράρτημα Ηρακλείου ευχαριστεί  τον κ. Τσακουντάκη Γεώργιο, Διευθυντή του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου και τον κ. Γιαχνάκη Αδάμ, Υποδιευθυντή του 4ου Γυμνασίου Ηρακλείου για την άριστη συνεργασία στο σχεδιασμό και την επιτυχή διεξαγωγή της συγκεκριμένης άσκησης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook