Δέκα μήνες μετά τη στυγερή δολοφονία ενός ζεύγους ηλικιωμένων στη Βέροια, έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας ο τρίτος από τους συνολικά τέσσερις Αλβανούς δράστες που είχαν στερήσει τις ζωές των θυμάτων για να αρπάξουν ένα μικρό χρηματικό ποσό, κοσμήματα και προσωπικά τους αντικείμενα.

Πρόκειται για έναν 29χρονο που αποδείχθηκε ότι συμμετείχε στην  15μελή σπείρα η οποία εξαρθρώθηκε στην Θεσσαλονίκη. Οι αστυνομικοί της Βέροιας είχαν ταυτοποιήσει τα στοιχεία του στις 15 Ιουλίου 2011, μετά τη σύλληψη των δυο συνεργών του ηλικίας 21 και 30 χρόνων που πήραν μέρος στη διπλή δολοφονία, αλλά δεν είχαν καταφέρει να τον εντοπίσουν. Άλλος ένας νεαρός Αλβανός αναζητείται για την ίδια υπόθεση, για να κλείσει ο κύκλος των συλλήψεων.

Οι κακοποιοί είχαν εισβάλει στις 26 Ιουνίου 2011 στο σπίτι των ηλικιωμένων, τους οποίους έδεσαν, φίμωσαν και βασάνισαν μέχρι θανάτου για να τους αναγκάσουν να δείξουν που είχαν τα υπάρχοντά τους! Ο θάνατος του 73χρονου συνταξιούχου προήλθε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις λόγω των αλλεπάλληλων χτυπημάτων που δέχθηκε, ενώ η 69χρονη σύζυγός του άφησε την τελευταία της πνοή από ασφυξία!