Φίλια πυρά που θυμίζουν καταστάσεις εσωτερικού \”διχασμού\” προκάλεσε η αναφορά του Αλέξη Τσίπρα ότι μετεκλογικά δεν θα δίσταζε να συνεργαστεί ακόμη και με τον Πάνο Καμμένο!

\”Εάν εμείς, ως αριστερά, καταθέσουμε την πρότασή μας και χρειαζόμαστε πέντε ψήφους του Καμμένου και έρθει να μας τις δώσει ως ανοχή ή ως στήριξη δεν θα τον πετάξουμε . Δεν θα του πούμε δεν τις θέλουμε. Συνεχίστε με το Μνημόνιο όλοι οι υπόλοιποι\”, ήταν η δήλωση του προέδρου του Συνασπισμού στην ιστοσελίδα tvxs.

 Στο εσωτερικό του Συνασπισμού οι αντιδράσεις είναι σφοδρές στο ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

 Το χορό των αντδράσεων άνοιξε ο βουλευτής Β Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, ένας από τους παραδοσιακούς υποστηρικτές του κ. Τσίπρα ο οποίος αποστασιοποιείται και επικρίνει τον πρόεδρο του κόμματος με αφορμή την τοποθέτηση του κ. Τσίπρα περί του ενδεχομένου σύμπραξης με τον κ. Καμμένο.

 \”Η διαδρομή και οι θέσεις του Πάνου Καμμένου τον τοποθετούν δεξιότερα της ΝΔ\”, \’έγραψε ο κ. παπαδημούλης πριν λίγο στο twitter και συνέχισε ξεκαθαρίζοντας ότι \”δεν υπάρχει καμία δυνατότητα κυβερνητικής σύμπραξης με τον Πάνο Καμμένο. Ανήκει στη πολυκατοικία της δεξιάς\”.

 Κλιμακώνοντας την κριτική του στον κ. Τσίπρα, ο κ. Παπαδημούλης αποφάνθηκε ότι \”μια αριστερή-αντιμνημονιακή κυβέρνηση που θα εξαρτάται από την ψήφο του Πάνου Καμμένου είναι αδύνατο να σταθεί\”.

 Συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν από την αναφορά του κ. Τσίπρα και επιχειρηματολογούν ότι ο πρόεδρος του κόμματος αναφερόταν στην θεωρητική πιθανότητα να χρειαστεί το κόμμα \”ψήφο ανοχής\” από τον κ. Καμμένο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook