Σε πολύ καλό δρόμο φαίνεται ότι βρίσκεται η αποθεραπεία του Ηλία Προβατίδη. Ο 27χρονος μέσος συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα αλλά δεν νιώθει ενοχλήσεις κάτι που αφήνει πολλές πιθανότητες να είναι έτοιμος ακόμα και στο ματς με τον ΑΟΧ την μεθεπόμενη αγωνιστική. Πάντως ο Καβακάς δεν πρόκειται να τον χρησιμοποιήσει αν δεν είναι 100% έτοιμος και απόλυτα καλά, αφού δεν θέλει να ρισκάρει πιθανή υποτροπή.

Μάλιστα τη Παρασκευή ο Προβατίδης, για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του που τον άφησε εκτός από το προηγούμενο ματς με τον Βύζαντα, θα δοκιμάσει να προπονηθεί με μπάλα. Αν βγάλει το πρόγραμμα χωρίς προβλήματα τότε οι πιθανότητες για την άμεση επιστροφή του μεγαλώνουν κατά πολύ.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Λούκεζ ο οποίος υποφέρει από τράβηγμα στον δικέφαλο, αλλά αναμένεται να είναι στην διάθεση του προπονητή του μέσα στις επόμενες ημέρες.

Εν τω μεταξύ, μετά τη ευκαιρία αν ξεφύγουν από τη ρουτίνα των προπονήσεων θα έχουν τη Παρασκευή οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά. Ο Καβακάς έχει προγραμματίσει φιλικό με την ομάδα της Επισκοπής. Ο αγώνας θα γίνει (15.00) στο πλαστικό της Επισκοπής, για να μην επιβαρυνθεί ο αγωνιστικός χώρος του Μάλεμε, με τον Χρήστο βασιλείου να τίθεται για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα από την οποία απομακρύνθηκε πριν από 16 μήνες.

Μετά το φιλικό οι παίκτες του Πλατανιά θα έχουν διήμερο ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Καθαρά Δευτέρα οπότε και θα ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίες ενόψει ΑΟΧ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook