Πριν από λίγες μέρες, οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες έγιναν άνω κάτω από την αποκάλυψη ότι κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του προέδρου των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα στην Κολομβία πράκτορες έκαναν σεξ με Κολομβιανές πόρνες.

Σήμερα αποκαλύπτεται ότι οι πολύ… δραστήριοι Αμερικανοί πράκτορες είχαν ξαναστήσει \”μπούνγκα μπούνγκα\” πάρτι και το 2011 κατά τη διάρκεια επίσκεψης του κ. Ομπάμα στο Ελ Σαλβαδόρ, ενώ μια Βραζιλιάνα ιερόδουλος κατήγγειλε ότι αφού… γλέντησαν, Αμερικανοί διπλωμάτες στη Μπραζίλια την πέταξαν από το αυτοκίνητο με το οποίο μετακινούνταν.

Οι μυστικές αμερικανικές υπηρεσίες επιβεβαίωσαν ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για τους ισχυρισμούς, ότι Αμερικανοί πράκτορες πλήρωσαν στρίπερ και πόρνες, λίγο πριν την περσινή επίσκεψη του πρόεδρου των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα στο Ελ Σαλβαδόρ. Σύμφωνα με την έκθεση, μέλη της Μυστικής Υπηρεσίας είχαν σεξουαλικές επαφές με στρίπερ σε κλαμπ στην πρωτεύουσα του Ελ Σαλβαδόρ, Σαν Σαλβαδόρ.

Οι ισχυρισμοί προέκυψαν έπειτα από συνέντευξη που παραχώρησε ένας Αμερικανός εργολάβος, σε τηλεοπτικό σταθμό, ο οποίος και βρέθηκε εκείνη την περίοδο στο συγκεκριμένο κλαμπ στο Ελ Σαλβαδόρ. Σύμφωνα με τον εργολάβο, δεν είναι η πρώτη φορά που μέλη της μυστική υπηρεσίας επισκέπτονται το κλαμπ. Η έκθεση αναφέρει επίσης ότι υψηλόβαθμοι υπάλληλοι της πρεσβείας των ΗΠΑ, είναι και εκείνοι «τακτικοί» θαμώνες στο στριπ-κλάμπ.

Από την πλευρά του ο διευθυντής των Μυστικών Υπηρεσιών δήλωσε ότι από την έκθεση δεν προκύπτουν αξιόπιστες αποδείξεις που να καταδεικνύουν ότι το εν λόγω περιστατικό πράγματι συνέβη.

Νέες κατηγορίες

Αντιμέτωποι με παρόμοιες κατηγορίες βρίσκονται όμως και πέντε μέλη της αμερικάνικης πρεσβείας συμπεριλαμβανομένων και τριών πεζοναυτών. Η Βραζιλιάνα -εξωτική χορεύτρια και στρίπερ -Romilda Aparecida Ferreira υπέβαλε μήνυση κατά των πέντε κατηγορουμένων καθώς όπως ανέφερε ο δικηγόρος της επιστρέφοντας από νυχτερινό κλαμπ στην πρωτεύουσα της Βραζιλίας Μπραζίλια, \”ένας εκ των κατηγορουμένων άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν και την πέταξε έξω\”, με αποτέλεσμα να σπάσει δυο πλευρά, να υποστεί ρήξη στον πνεύμονα της και να σπάσει την κλείδα της.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook