Καυτά φιλιά ανταλλάσσουν κρυφά ο διευθυντής του σχολείου με τη γραμματέα, χωρίς να γνωρίζουν ότι μία 16χρονη μαθήτρια μαγνητοσκοπεί στο κινητό της τη σκηνή. Είναι φανερό το πάθος τους και αν και παντρεμένοι και οι δύο με άλλους ανθρώπους και γονείς, δεν φαίνεται να το σκέφτονται και ιδιαίτερα, καθώς παραδίδονται στο συναίσθημά τους.

\"\"

Η μαθήτρια αργότερα ανέβασε το βίντεο στο youtube και προκάλεσε σάλο τόσο στη μαθητική κοινότητα όσο και στη μικρή κοινωνία της πόλης της Αριζόνα. Η γραμματέας απολύθηκε, ενώ ο διευθυντής παραιτήθηκε από τη θέση του και άγνωστη είναι πλέον η οικογενειακή κατάσταση και των δύο. Οι γονείς είναι έξαλλοι με το περιστατικό καθώς όπως διατείνονται στέλνουν τα παιδιά τους σχολείο για να μάθουν γράμματα κι αυτοί οι δύο άνθρωποι πιάστηκαν μέσα στο σχολείο να ερωτοτροπούν απατώντας τους συζύγους τους, αποτελώντας εν τέλει αρνητικά πρότυπα για τους μαθητές.

\"\"

Ο διευθυντής και η γραμματέας δεν έχουν κάνει κάποια δήλωση, ενώ μέλος του σχολικού συμβουλίου επιβεβαίωσε την παραίτηση του ενός και την απόλυση της δεύτερης.

real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook