Με ...κινηματογραφική ταχύτητα έδρασε η Αστυνομία και συνέλαβε σήμερα νωρίτερα τον εκδότη της εφημερίδας Παρασκευή και 13 κ. Αιμίλιο Λιάτσο!

Η σύλληψη έγινε, όπως δημοσιεύει το protothema.gr, έπειτα από μήνυση που υπέβαλε το πρωί η σύζυγος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, Έλενα Τζούλη.

Η κυρία Τζούλη υπέβαλε τη μήνυση στο Αγρίνιο, μετά την παραβίαση της απόφασης ασφαλιστικών μέτρων που είχε κερδίσει η ίδια κατά της εφημερίδας «Παρασκευή και 13» για την απαγόρευση αναφοράς του ονόματός της, καθώς σε σημερινό δημοσίευμα η εφημερίδα αναφέρθηκε και πάλι σε αυτήν.

Προφανώς, η κινητοποίηση της Αστυνομίας ήταν τεράστια για να γίνει η σύλληψη του γνωστού δημοσιογράφου ουσιαστικά σε χρόνο dt

Ο Αιμίλιος Λιάτσος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Συντάγματος.

"Τώρα συλλαμβάνεται ο Λιάτσος για την συκοφαντία του στην "Παρασκευή και 13", με απόφαση της δικαιοσύνης. Τέλος οι συκοφάντες, έρχονται οι πλαστογράφοι", έγραψε στο twitter ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος σχετικά με τη σύλληψη του εκδότη της εφημερίδας "Παρασκευή και 13" Αιμίλιου Λιάτσου.

"H ανοχή σε όλους τελείωσε" πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Ωστόσο, στο θέμα παρενέβη ο βουλευτής και πρώην υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης! Ο τελευταίος έγραψε στο twitter χαρακτηριστικά ότι "O Καμμένος κρύβεται πίσω παό τη γυναίκα του! Και, μετά, λέτε εμένα ...Μπουμπούκο".

Αναμένεται, προφανώς, ανάρτηση - απάντηση από τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων...