Με …κινηματογραφική ταχύτητα έδρασε η Αστυνομία και συνέλαβε σήμερα νωρίτερα τον εκδότη της εφημερίδας Παρασκευή και 13 κ. Αιμίλιο Λιάτσο!

Η σύλληψη έγινε, όπως δημοσιεύει το protothema.gr, έπειτα από μήνυση που υπέβαλε το πρωί η σύζυγος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, Έλενα Τζούλη.

Η κυρία Τζούλη υπέβαλε τη μήνυση στο Αγρίνιο, μετά την παραβίαση της απόφασης ασφαλιστικών μέτρων που είχε κερδίσει η ίδια κατά της εφημερίδας «Παρασκευή και 13» για την απαγόρευση αναφοράς του ονόματός της, καθώς σε σημερινό δημοσίευμα η εφημερίδα αναφέρθηκε και πάλι σε αυτήν.

Προφανώς, η κινητοποίηση της Αστυνομίας ήταν τεράστια για να γίνει η σύλληψη του γνωστού δημοσιογράφου ουσιαστικά σε χρόνο dt

Ο Αιμίλιος Λιάτσος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Συντάγματος.

\”Τώρα συλλαμβάνεται ο Λιάτσος για την συκοφαντία του στην \”Παρασκευή και 13\”, με απόφαση της δικαιοσύνης. Τέλος οι συκοφάντες, έρχονται οι πλαστογράφοι\”, έγραψε στο twitter ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος σχετικά με τη σύλληψη του εκδότη της εφημερίδας \”Παρασκευή και 13\” Αιμίλιου Λιάτσου.

\”H ανοχή σε όλους τελείωσε\” πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Ωστόσο, στο θέμα παρενέβη ο βουλευτής και πρώην υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης! Ο τελευταίος έγραψε στο twitter χαρακτηριστικά ότι \”O Καμμένος κρύβεται πίσω παό τη γυναίκα του! Και, μετά, λέτε εμένα …Μπουμπούκο\”.

Αναμένεται, προφανώς, ανάρτηση – απάντηση από τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook