Γεννήθηκα στον Πειραιά (Νίκαια Αττικής ) το 1967 και έχω μεγαλώσει στον Πειραιά και στην Κρήτη στο οροπέδιο Λασιθίου.

Σε ηλικία 15 ετών (1982) μετά από τροχαίο ατύχημα είχε συνέπεια την παραπληγία με αποτέλεσμα να κινούμαι με αναπηρικό αμαξίδιο (καρότσι).

Εργασία: Εργαζόμουν στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης του Δήμου Ηρακλείου.

Σπουδές :Είμαι φοιτητής στη σχολή Κοινωνικών επιστημών τμήμα Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Οικογενειακή κατάσταση : Έγγαμος τη σύζυγο μου την λένε Νίκη και είναι πτυχιούχος της σχολή Διοίκησης και Οικονομίας Τουριστικών Επιχειρήσεων στο Τ.Ε.Ι Ηρακλείου Κρήτης.

Έχω μία κόρη που την λένε Βασιλική και τη φωνάζουμε Βίκυ 7 ετών.

Είμαι Γενικός Γραμματέας στο Σωματείο Αθλητών με Αναπηρία Τάλως , με σκοπό τη διάδοση του αθλητισμού στα Άτομα με Αναπηρία.
Είμαι Αντιπρόεδρος στο σύλλογο στον Ε.Συ.Προ.Τ.Α (εθελοντικός σύλλογος πρόληψης και αντιμετώπισης τροχαίων ατυχημάτων).

Πρώην Αντιπρόεδρος στο Παγκρήτιο σύλλογο Αναπήρων Πολιτών που σκοπό έχει να προασπίζεται και να διεκδικεί τα δικαιώματα για εκπαίδευση, εργασία, κοινωνικοποίηση των ατόμων με αναπηρία και να μπορέσουν να βγουν από το περιθώριο στο οποίο βρίσκονται οι περισσότεροι.

Είμαι αθλητής του στίβου με πολλά χρυσά μετάλλια στην κατηγορία μου και με συμμετοχές σε αγώνες του εξωτερικού πχ Μεσογειακή Αγώνες 2001 στην Τυνησία, είμαι επίσης αθλητής και στην ποδηλασία ( χειρήλατο ) με επίσης πολλά χρυσά μετάλλια και συμμετοχές σε αγώνες του εξωτερικού .

Παρουσίαζα για δυο χρόνια την εκπομπή Διεκδικώντας το Αυτονόητο στο ΡάδιοΚρήτη στους 101,5 κάθε Σάββατο πρωί στης 8:30-9:00.