Γεννήθηκα στην Ιεράπετρα. Ο πατέρας μου κατάγεται από το Μεραμπέλλο και η μητέρα μου από την Σητεία (Αρμένους), όπου διατηρώ συγγενικούς και φιλικούς δεσμούς. Τελείωσα τις εγκύκλιες σπουδές μου στο Λύκειο της Ιεράπετρας και στην συνέχεια μετοίκησα στην Γαλλία όπου σπούδασα πολιτικές επιστήμες και δημοσιογραφία.

Αρχικά εργάσθηκα στην Γαλλία και στην Καραϊβική ως δημοσιογράφος, ενώ έκανα και πολυάριθμες σειρές ντοκιμαντέρ στην Ελλάδα, Γαλλία, Ρουμανία, Καραϊβική, Μαρόκο, Ιορδανία, Αζόρες, Πολυνησία. Είμαι μέλος του EDN – Ευρωπαϊκού Δικτύου Ντοκιμαντέρ.

Το 1992 επέστρεψα στην Ελλάδα, όπου εργάζομαι ως δημοσιογράφος έως και σήμερα και είμαι τακτικό μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Α. Από το 2001 αρθρογραφώ στην εφημερίδα «Βραδυνή», ενώ έως το 2006 πραγματευόμουν θέματα γεωπολιτικής και γεωστρατηγικής στην εφημερίδα «Καθημερινή Δωδεκάνησος».

Από το 1997 άρχισα να συνεργάζομαι με Αθηναϊκά κανάλια Πανελλήνιας Εμβέλειας. Την τηλεοπτική μου καριέρα στην Ελλάδα ξεκίνησα στο κανάλι «ALTER» όπου εργάσθηκα ως παρουσιάστρια κοινωνικοπολιτικού μαγκαζίνο. Έπειτα συνεργάσθηκα με το «EXTRA» ως παρουσιάστρια, συμπαραγωγός και αρχισυντάκτρια εκπομπών έρευνας. Έχω επίσης συνεργασθεί σε θέματα έρευνας με την εκπομπή του «MEGA» Κοινωνία Ώρα 8, με την εκπομπή του «ALTER» Ζούγκλα, με την εκπομπή του «EXTRA» Αποκαλυπτικό δελτίο και με την εκπομπή της «ΕΡΤ» « Σαν Παραμύθι». Εκπομπές έρευνάς μου προβλήθηκαν στο «Kontra» το 2011. Στον τομέα των ντοκιμαντέρ έχω λάβει μέρος στο Α΄ φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της Θεσσαλονίκης το 1999. Το 2004 ήμουν υπεύθυνη Τύπου και Δημοσίων σχέσεων στο Παγκόσμιο Συνέδριο Αλιείας, που διοργανώθηκε στην Κάλυμνο από την ΕΤΑΝΑΛ και δημιούργησα το ντοκιμαντέρ 40 χρόνια ΕΤΑΝΑΛ, το οποίο παρουσιάσθηκε στους επίσημους εκπροσώπους και πρέσβεις των 15 χωρών, που συμμετείχαν. Δικά μου έργα επίσης είναι τα ντοκιμαντέρ Κάλυμνος νησί των Καταδύσεων και Κάλυμνος η Πατρίδα της Θάλασσας και των Σφουγγαράδων. Το 2006 συμμετείχα ως διαγωνιζόμενη με την Ε.Ρ.Τ στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης με το Ντοκιμαντέρ «Δημήτρης Λιαντίνης» του σκηνοθέτη Νίκου Παπαθανασίου στο οποίο είχα την ευθύνη της έρευνας και της επιμέλειας. Το 2011 συμμετείχα ως σκηνοθέτης και παραγωγός στο 13ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης και στις περιφερειακές εκδηλώσεις του σε πόλεις όλης της Ελλάδας, με την ταινία «Ο Τόπος που Δακρύζουν οι Θεοί», η οποία αυτή τη στιγμή ως υποψήφια κάνει διεθνή καριέρα σε φεστιβάλ 7 χωρών.

Η Κομματική μου δράση άρχισε το 1985. Έχω διατελέσει αιρετό μέλος και στη συνέχεια γραμματέας της Τοπικής Επιτροπής Ιεράπετρας. Εξελέγην επίσης και διετέλεσα αιρετό μέλος του Τ.Ο.Ε.Β. Ιεράπετρας. Συμμετέχω ανελλιπώς στις κομματικές εκδηλώσεις της τοπικής επιτροπής Ιεράπετρας και της ΝΟ.Δ.Ε Λασιθίου.

Όσον αφορά την κοινωνική μου προσφορά είμαι μέλος του συνδέσμου Ανθρώπων με Ειδικές ανάγκες και Παραπληγικών (A.M.E.A.). Είμαι μέλος του Κέντρου Ερευνών Ρίζες στην Αθήνα, του οποίου υπήρξα υπεύθυνη παρουσίασης και δημοσίων σχέσεων του Διεθνούς Συνεδρίου, που έγινε στο πολεμικό Μουσείο της Αθήνας. Είμαι επίσης μέλος του Συλλόγου Μικρασιατών Ιεράπετρας. Ομιλώ άπταιστα Γαλλικά και Αγγλικά και χειρίζομαι ηλεκτρονικό υπολογιστή. Χόμπι μου είναι η ζωγραφική και έχω λάβει μέρος σε αρκετές ομαδικές εκθέσεις στην Γαλλία και στη Γενέτειρα μου την Κρήτη.

Σκοπός της παρουσίας μου στην Πολιτική είναι να εκπροσωπώ επάξια τον νομό μου και το κόμμα μου, προσφέροντας στον τόπο μου νέα πνοή, νέες ιδέες και νέο ήθος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook