Δύσκολο έργο περιμένει την ομάδα παίδων υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ANEK LINES στη β’ φάση του πρωταθλήματος, στην οποία θα πάρει μέρος αυτό το σαββατοκύριακο (28,29/4). 

Τα παιδιά του Γιάννη Ζαγουράκη και του Γιώργου Φραγκέδη έχουν ν’ αντιμετωπίσουν ομάδες με μεγάλο ταλέντο όπως είναι το Παλαιό Φάληρο και ο Πανιώνιος για τον 1ο Όμιλο Αττικής, με την επιδίωξή τους παρόλα αυτά να είναι να καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση για την τελική φάση. Ουσιαστικά, το αποτέλεσμα του αγώνα με το Παλαιό Φάληρο, θα καταδείξει εάν ο Ν.Ο.Χ. θα εκπληρώσει τον στόχο του. 

Σύμφωνα με τον Γιάννη Ζαγουράκη: "Είμαστε στον πιο δύσκολο όμιλο της β’ φάσης. Για μας το πιο σημαντικό είναι το δεύτερο παιχνίδι που θα παίξουμε απέναντι στο Παλαιό Φάληρο. Από εκεί και πέρα, πρέπει να κοιτάξουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και να επιδιώξουμε να κερδίσουμε. Είμαστε προετοιμασμένοι να κυνηγήσουμε την πρόκριση για την τελική φάση. Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση παρόλο που η προετοιμασία όλη τη χρονιά ήταν ελλιπής λόγω της πισίνας. Παρόλα αυτά, τα παιδιά έχουν καλή ψυχολογία και διψάνε για νίκες. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερο πόλο γίνεται". 

Το αρνητικό για τον Ν.Ο. Χανίων ANEK LINES είναι τα παιχνίδια για την β’ φάση θα πραγματοποιηθούν σε τρία (!) διαφορετικά κολυμβητήρια, κατά συνέπεια, εκτός του δύσκολου αγωνιστικού εγχειρήματος, τα παιδιά καλούνται να ανταπεξέλθουν και στην κούραση. 

Αναλυτικά η αποστολή είναι η εξής: 
Μαστορακάκης, Μητράκης, Σκουμπάκης, Παπασηφάκης, Χατζηδάκης, Χατζηαναστασίου, Κουμπατίδης, Μπιτσάκης, Σταματάκης, Πελέσης, Κουνάκης, Βολτυράκης, Γιαννουδάκης, Γαυγιωτάκης, Γκάσεβ 

Το πρόγραμμα για τον Ν.Ο.Χ. ANEK LINES: 
1η αγωνιστική – Παρασκευή 27/4
Ρεπό
2η αγωνιστική – Σάββατο 28/4, 12.30 – κολυμβητήριο Π. Φαλήρου 
Ν.Ο. Χανίων-Λάρισα
3η αγωνιστική – Σάββατο 28/4, 19.30
Παλαιό Φάληρο-Ν.Ο. Χανίων
4η αγωνιστική – Κυριακή 29/4, 12.00 – κολυμβητήριο Ηλιούπολης 
Ν.Ο. Χανίων-Πανιώνιος 
5η αγωνιστική – Κυριακή 29/4, 18.30 – κολυμβητήριο Ν. Σμύρνης  
Νηρέας Χαλανδρίου-Ν.Ο. Χανίων 

Στην Τελική φάση (20-22 Ιουλίου) προκρίνονται οι 2 πρώτες ομάδες των 4 Ομίλων (σύνολο 8). Η κλήρωση των αγώνων θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΚΟΕ, στις 13 Ιουνίου (13.30).


nox.gr