Ημερίδα κολύμβησης για τα προαγωνιστικά τμήματα πραγματοποιείται το Σάββατο (28/4) στο κολυμβητήριο Ρεθύμνου, με τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων να στοχεύει στις καλές επιδόσεις.
Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση από τον ΝΟΧ:
Με στόχο τις καλές επιδόσεις, η προαγωνιστική ομάδα κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα λάβει μέρος στην ημερίδα που πραγματοποιείται το Σάββατο (28/4) στο κολυμβητήριο Ρεθύμνου. Οι αγώνες συμπεριλαμβάνονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας που πραγματοποιεί ο Ν.Ο.Χ. ενόψει της συμμετοχής του στο παγκρήτιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην \”καρδιά\” του καλοκαιριού. 

Σύμφωνα με τον ένα εκ των προπονητών των προαγωνιστικών τμημάτων του Ομίλου, Αποστόλη Γεωργιάδη: \”Αυτοί οι αγώνες για μας είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε. Τα παιδιά είναι χαρούμενα που θα συμμετάσχουν σε αυτή την ημερίδα και έχουν την ευκαιρία ν\’ αποδείξουν πώς είναι μετά τις γιορτές του Πάσχα. Το ευχάριστο είναι ότι έχουμε τη δυνατότητα πλέον και κολυμπάμε στην 50άρα πισίνα, άρα προσπαθούμε να βελτιωθούμε. Ακόμα είναι πολύ νωρίς βέβαια αλλά προσπαθούμε να βελτιωθούμε για τον παγκρήτιους αγώνες που θα γίνουν το καλοκαίρι\”.

Από την πλευρά της η έφορος κολύμβησης προαγωνιστικών κατηγοριών, κυρία Χρυσούλα Πλοκαμάκη-Μαραγκουδάκη σημειώνει: \”Τα παιδιά είναι πολύ καλά προετοιμασμένα. Ευελπιστούμε ότι στις επόμενες ημερίδες και στο θερινό παγκρήτιο, τα αποτελέσματα θα είναι τα καλύτερα των τελευταίων ετών, επακόλουθο της καλής δουλειάς και της επιμονής των προπονητών\”.
 
Αναλυτικά, η αποστολή που θα συμμετάσχει στους αγώνες στο Ρέθυμνο, είναι η εξής: 
Βουγιουκαλάκης, Θεοχαρίδης, Καζάσης, Καλορμάκης, Λεδάκης, Λελάκης, Ματζοράκης, Φουντουλάκης, Αγγελίδης, Βουράκης, Καπετανάκης, Κολοκοτρώνης, Παπαδόπουλος, Παπαστάμος, Τζουγκράκης, Χατζησωτηράκης, Δημούλιος, Κτιστάκης, Μαρινάκης, Μιχαηλίδης, Τζανακόπουλος, Βομβολάκης-Χαλκιαδάκης, Γεωργία Λελεδάκη, Κατερίνα Λελεδάκη, Ξανθουδάκη, Παπαδοπούλου, Χατζηδάκη, Ζγκουρού, Αντωνία Πετράκη, Χρυσή Πετράκη, Νίκη Πετράκη, Πλοκαμάκη, Σταυγιανουδάκη, Δρουμπάκη, Καζάση, Κλεισιάρη, Κοπάση, Λαμπαρδάκη, Λεδάκη και Μεντή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook