Η υποψήφια Βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας κ. Άννα Κοντολαιμάκη-Ηλιάκη συναντήθηκε χθες με τον Δήμαρχο Αποκορώνου κ. Γρηγόρη Μαρκάκη. Μετά τον πέρας της συζήτησης είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί καταστήματα και τουριστικές επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής, και έκανε τη ακόλουθη δήλωση :

«Οι δυνατότητες του Δήμου Αποκορώνου, είναι απεριόριστες, τόσο στον τομέα του τουρισμού όσο και της αγροτοκτηνοτροφικής παραγωγής.

Συζητήθηκαν με τον κ. Δήμαρχο, τα θέματα τα οποία έχουν προκύψει μετά την εφαρμογή της διοικητικής μεταρρύθμισης, όπως αυτό της μείωσης της χρηματοδότησης προς τον νεοκαλλικρατικό Δήμο Αποκορώνου, κατά 50.000 ευρώ, όπως επίσης και για την ανάγκη επιτάχυνσης της ολοκλήρωσης του βιολογικού καθαρισμού της Γεωργιούπολης, έργο το οποίο έχει ήδη ενταχθεί στο ΕΣΠΑ.

Με τον κ. Μαρκάκη συζητήσαμε επίσης και για την δυσκολίες υλοποίησης των έργων οδοποιίας, οι οποίες είναι αποτέλεσμα της τεράστιας γραφειοκρατίας.»

Η κ. Κοντολαιμάκη, η οποία είχε διατελέσει στο παρελθόν Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δ. Ακρωτηρίου, δεσμεύτηκε ότι θα βρίσκεται πάντα κοντά στους Δημάρχους και τις Δημοτικές Αρχές του Νομού Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook