Με αφορμή τις 40 μέρες που έχουν περάσει από την απώλεια του Μάριου – Ευάγγελου Κυπριωτάκη η Ηράκλεια Πρωτοβουλία σε ανακοίνωσή της αναφέρει μεταξύ άλλων:

Ο αείμνηστος Μάριος υπήρξε μέλος της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας και συμμετείχε στις περισσότερες συντονιστικές επιτροπές της παράταξης με δυναμική παρουσία και στις εκλογικές δημοτικές αναμετρήσεις της δεκαετίας του ’90. 

Αν και τυφλώθηκε σε ηλικία 6 ετών, κατάφερε να σπουδάσει και να δημιουργήσει μια θαυμάσια οικογένεια, εργαζόμενος σκληρά από τα παιδικά του χρόνια. Σπούδασε στην Πάντειο και στο Εθνικό Ωδείο και εργάστηκε ως καθηγητής μουσικής, ενώ διακρίθηκε και για την κοινωνική του δράση.  

Ήταν ιδρυτής της Κίνησης για τα δικαιώματα των κοινωνικώς παραμελημένων ατόμων, πολλά από τα οποία βοήθησε να τοποθετηθούν σε επαγγελματικές θέσεις, κυρίως ως μέλος της επιτροπής του Ν.1648/86 το 1987-1988.  

Εμείς στην Ηράκλεια Πρωτοβουλία θα τον θυμόμαστε πάντα, τόσο για το σημαντικό ρόλο που έπαιξε στη χάραξη της κοινωνικής πολιτικής της παράταξης, όσο και για την αξιοπρεπή παρουσία του στην τοπική κοινωνία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook