Σε \”θερμοκήπιο\” για την καλλιέργεια κάνναβης, είχε μετατρέψει δώμα στην ταράτσα του σπιτιού το, 35χρονος αγρότης ο οποίος συνελήφθη στο Τυμπάκι του Δήμου Φαιστού Ηρακλείου,καθώς καλλιεργούσε στο θερμοκήπιο του και σε δώμα της οικίας του, 24 δενδρύλλια κάνναβης.

Ειδικότερα, αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες, αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Μεσσαράς, πραγματοποιήσαν αιφνιδιαστικό έλεγχο σε θερμοκήπιο που βρίσκεται στον οικισμό Κόκκινου Πύργου του Δήμου Φαιστού, ιδιοκτησίας 35χρονου αγρότη της περιοχής.

Μέσα στο θερμοκήπιο βρέθηκαν τέσσερα (4) δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 40 έως 70 εκ. και μία (1) νάιλον συσκευασία η οποία περιείχε πενήντα οκτώ (58) σπόρους κάνναβης.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 35χρονου στο Δημοτικό Διαμέρισμα Τυμπακίου του Δήμου Φαιστού, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• Είκοσι (20) δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 50 έως 120 εκ, τα οποία διατηρούσε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο (δώμα), για την σωστή ανάπτυξη των οποίων ο 35χρονος είχε τοποθετήσει τρεις (3) προβολείς όπου σε συνδυασμό με ηλεκτρικό υγραντήρα, ψηφιακό θερμόμετρο και εξαερισμό, θα πετύχαινε τις κατάλληλες συνθήκες για την σωστή ανάπτυξη των δενδρυλλίων.

• Ένα (1) τετράδιο σημειώσεων στο οποίο αναγραφόταν οδηγίες και παρατηρήσεις σχετικά με την καλλιέργεια κάνναβης.

\"\"

Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook