Την Παρασκευή (27/4) το απόγευμα στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Μικτής Προπαίδων της Ε.Π.Σ. Χανίων για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με το Ρέθυμνο, που θα γίνει στη Σοχώρα την Κυριακή (29/4) στις 11.00.
Οι Ενωσιακοί προπονητές, Βαγγέλης Πρόκος και Γιάννης Μηνάς, μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσαν την αποστολή την οποία αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές:
Αμαραντίδης Αντώνιος (Ιωνία 2000), Αμαραντίδης Γεώργιος (Ιωνία 2000), Βασιλάκης Νικόλαος (Τιτάν), Γιαννακίδης Γεώργιος (Μινώταυρος), Γκαγκάκης Βασίλειος (Πανακρωτηριακός), Καβράκης Νικόλαος (ΙΝΚΑ), Καρμπαδάκης Διονύσιος (Κισσαμικός), Καστρινάκης Ευάγγελος (Ιωνία 2000), Κωνσταντινίδης Γεώργιος (ΙΝΚΑ), Κωστούλας Δημήτριος (Νέοι Χανίων), Λαμπάκης Παναγιώτης (Νέοι Χανίων), Μαθιουδάκης Βασίλειος (Ιωνία 2000), Μαρκουλάκης Χρήστος (Νέοι Χανίων), Μπατάκης Ραφαήλ (Μινώταυρος), Μιχαλόπουλος Αιμίλιος (Αρης Σούδας), Μποτωνάκης Αντώνιος (Ίκαρος Ταυρωνίτη), Περράκης Γεώργιος (Πανακρωτηριακός), Τραγούδας Θεόδωρος (Α.Ο. Χανιά).
Τα Χανιά στοχεύουν στην πρώτη νίκη, μετά την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από το Ηράκλειο (1-2), ενώ για την 2η αγωνιστική το Ηράκλειο έχει κερδίσει το Λασίθι με 2-0.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook