Με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου (28/4) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Α.Ο. Χανιά για το κρίσιμο παιχνίδι με το Ρούβα στη Γέργερη, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την προσπάθεια παραμονής της χανιώτικης ομάδας.
Το συγκρότημα του Γιάννη Πετράκη θα πάει να αγωνιστεί στο κρητικό ντέρμπι του 1ου ομίλου της Football League 2 χωρίς τον τιμωρημένο Μπρατσιάνι, που θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής.
Ο έμπειρος προπονητής του ΑΟΧ συμπεριέλαβε στην αποστολή 18 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι: Καλογεράκης, Μαρκαντωνάκης, Μπακάκης, Μποχώνης, Τζανάκης, Τάντσης, Τσαρτσίδης, Βουρβαχάκης, Σελινιωτάκης, Πυθαρούλης, Κατάκης, Καμπλιώνης, Βαρουξάκης, Ανωγειανάκης, Πλουσής, Φάμπιο, Νούνο, Βεστάκης.
Εκτός έμειναν πέρα από τον τιμωρημένο Μπρατσιάνι και οι Στυλιανάκης, Παπαδάκης, Λιονάκης, Ράπτης, Σταθινάκης, Σάμπα και Καλπάκης.
Η αποστολή του Α.Ο. Χανιά θα αναχωρήσει το πρωί της Κυριακής (29/4) για τη Γέργερη, στις 10.00, ενώ στις 12.00 από το Δημαρχείο Χανίων θα αναχωρήσουν τα δύο λεωφορεία με φιλάθλους των \”μπλε\”.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook