Σε πολεμική σύρραξη κατέληξε η… ηλεκτρονική «κόντρα» μεταξύ δύο πιτσιρικάδων μέσω του facebook! Οι θερμόαιμοι ανήλικοι δεν έλυσαν τις διαφορές τους βρίζοντας και προσβάλλοντας ο ένας τον άλλο ξε αποστάσεως κι έτσι έδωσαν ραντεβού για να τα «πουν» από κοντά στο κέντρο της Λαμίας, φέρνοντας ο καθένας μαζί του τον προσωπικό του… στρατό!

Έκπληκτοι οι κάτοικοι της πόλης πίστεψαν ότι αναβίωναν οι οδομαχίες μεταξύ των χούλιγκαν που είχαν γίνει πέρυσι με αφορμή τον final 4 Κυπέλλου του χάντμπολ, καθώς πάνω από 15 ανήλικα παιδιά άρχισαν να αλληλοχτυπιούνται στη μέση του δρόμου με επικεφαλής τους δύο 16χρονους που είχαν τσακωθεί αρχικά στο chat του facebook! Παρά τις εκκλήσεις τους να σταματήσουν, το ξύλο έδινε κι έπαιρνε και από τις δύο πλευρές.

Τη λύση έδωσαν οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., στη θέα των οποίων οι ανήλικοι μαχητές των δρόμων έσπευσαν να εξαφανιστούν στα γύρω στενά. Ωστόσο, οι δύο πρωταγωνιστές του επεισοδίου οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα μαζί με έναν από τους γονείς τους, όπου τους έγιναν συστάσεις και αφού δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις αποχώρησαν

protothema.gr