Φουντώνουν οι φήμες σχετικά με την Πρώτη Κυρία της Ρωσίας, Λουντμίλα Πούτιν, η οποία τον τελευταίο καιρό, έχει εξαφανιστεί από το πλευρό του συζύγου της.

Την ώρα που ο Βλαντιμίρ Πούτιν ετοιμάζεται να ορκιστεί πρόεδρος της Ρωσίας η σύζυγός του είναι εξαφανισμένη από προσώπου γης και οι φήμες για τις εξωσυζυγικές του σχέσεις οργιάζουν για ακόμα μια φορά.

Μάλιστα οι κακές γλώσσες λένε πως ο 54χρονος Ρώσος πρόεδρος διατηρεί σχέση τόσο με την πρώην κατάσκοπο – νυν μοντέλο εσωρούχων Anna Chapman όσο και με την χρυσή Ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής Alina Kabayeva. Και όσο τα σενάρια για τις σχέσεις του Πούτιν δίνουν και παίρνουν για την Λουντμίλα επικρατούν τρία σενάρια για το που είναι «κρυμμένη».

Σύμφωνα με την πρώτη εκδοχή η πρώην αεροσυνοδός, έχει αποσυρθεί με δική της απόφαση στη γενέτειρά της, στην Αγία Πετρούπολη. Ένα άλλο σενάριο θέλει την κ. Πούτιν να είναι «εξορισμένη»' στην καλοκαιρινή κατοικία του ζεύγους στο θέρετρο Σότσι της Μαύρης Θάλασσας και η τελευταία θεωρία υποστηρίζει ότι διαμένει σε πολυτελή κατοικία που χτίστηκε με κρατικά κονδύλια, δίπλα στο παλιό μοναστήρι Γιελιζάροφ, κοντά στα σύνορα με την Εσθονία.

Πάντως κανένας δεν τολμάει να μιλήσει ανοιχτά για το που βρίσκεται η Λουντμίλα καθώς στη Ρωσία επικρατεί ο νόμος της σιωπής όσον αφορά σε πρόσωπα κοινής αποδοχής.

Σύμφωνα με την Ρωσίδα κοινωνιολόγο Olga Kryshtranovkaya «για τη Ρωσία το προφίλ της πρώτης κυρίας είναι να είναι νοικοκυρά που μένει στο σπίτι και φροντίζει τα παιδιά και τον άνδρα της. Δεν συμμετέχει στα κοινά και δεν κάνει συχνά επίσημες εξόδους παρά μόνο όταν θεωρηθεί απαραίτητο». Πάντως το ζευγάρι στο γάμο του έχει αποκτήσει δύο κόρες την 26χρονη Μαρία και την 25χρονη Γιεκατερίνα. Μέχρι στιγμής κανένας δεν τις έχει δει ποτέ και καμία φωτογραφία τους δεν έχει διαρρεύσει στον Τύπο.

Στο πλευρό του συζύγου της όμως ενδέχεται να βρεθεί η Λουντμίλα Πούτιν στις 7 Μαΐου όπου ο Πούτιν ορκίζεται ξανά πρόεδρος της Ρωσίας.

protothema.gr