Τους τόνους θέλησε να ρίξει ο προπονητής του Πλατανιά, Γιάννης Χατζηνικολάου, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Κατερίνη, όπου η χανιώτικη ομάδα πέτυχε σπουδαία νίκη με 2-0.

Ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων" έδωσε το σύνθημα για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Λάρισα και είπε ότι πρέπει η νίκη απέναντι στον Πιερικό να ξεχαστεί γρήγορα:

«Όπως και πριν από δύο ημέρες είπαμε να ξεχάσουμε το παιχνίδι με τη Βέροια, έτσι και σήμερα πρέπει να ξεχάσουμε τη νίκη με τον Πιερικό και να αφοσιωθούμε στη Λάρισα. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη, αλλά αυτή είναι η δουλειά μας. Δεν πήραμε ούτε το πρωτάθλημα ούτε το κύπελλο. Τη δουλειά μας κάναμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά εις διπλούν γιατί προερχόμασταν από βαριά ήττα. Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι, ήταν μοιρασμένο. Αν ο Πιερικός πετύχαινε γκολ στη διπλή ευκαιρία με Ελευθεριάδη και Πουρτουλίδη, ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Θα ήθελα να δώσω δύναμη στον φίλο μου τον Γιώργο (σ.σ. Χατζάρα) για τη συνέχεια και στον Πιερικό να ευχηθώ ό,τι καλύτερο».Λευτέρης Αντωνακάκης
Οι δηλώσεις είναι όπως ερμηνεύτηκαν από το flnews.gr και η φωτογραφία επίσης είναι από το flnews.gr