Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις απογευματινές ώρες περιμένουμε σήμερα στην Κρήτη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου, με τη μέγιστη στα νότια τμήματα να είναι 2-3 βαθμούς υψηλότερη, ενώ στα ορεινά από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Κρητικό ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στα ανατολικά και δυτικά μέτριοι 5 μποφόρ, ενώ στο Λιβυκό ασθενείς, με εξαίρεση τα κεντρικά και ανατολικά που θα πνέουν βόρειοι άνεμοι σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Χανιά

Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 20 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 17 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Ρέθυμνο

Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στο Ρέθυμνο σήμερα, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 16 έως 20 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με λίγα σύννεφα, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 16 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ηράκλειο

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 17 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 17 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Λασίθι

Αραιή συννεφιά θα επικρατεί τις πρωινές ώρες σήμερα και στο Λασίθι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 18 μέχρι τους 22 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτική κατεύθυνση και με ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook