Ο Πλατανιάς διέλυσε την Παναχαϊκή με 3-0, κάνοντας ένα εμφατικό βήμα προς την κορυφή στην πορεία του. Οι παίκτες του Τίμου Καβακά, έδειξαν ότι έχουν δυνατότητες και οδήγησαν σε μπελάδες τους αντιπάλους τους, οι οποίοι είχαν έρθει στα Χανιά με στόχο το «διπλό».

Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει ακριβώς τη ροή του αγώνα, μιας και η Παναχαϊκή ήταν πιο απειλητική στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες ισορροπούσαν στο γήπεδο μέχρι το 70΄, όταν ο Προβατίδης, με δυνατό σουτ, έκανε ονειρεμένο ντεμπούτο με τη φανέλα των Χανιωτών, σκοράροντας για το 1-0. Η Παναχαϊκή πίεσε, αλλά ο Πλατανιάς στην αντεπίθεση σημειώσε άλλα δύο τέρματα, στο 90΄με τον Μαρτσάκη και στο 92΄με τον Μπαξεβάνη.

Έτσι, οι Χανιώτες πλησίασαν στην κορυφή, όπου παραμένει η Ρόδος, βρισκόμενοι σε απόσταση τεσσάρων βαθμών.

Πλατανιάς (Τίμος Καβακάς): Λιούρδης, Αθανασιάδης, Κατρανίτσας, Τζάνης, Παληγιώργος, Μουνάφο, Προβατίδης, Κατσικοκέρης, Μιρτσέτα, Πιτσόκος (90+1\’ Μπαξεβάνης), Πόντζι.

Παναχαϊκή (Ηλίας Φυντάνης): Χάχαλης, Πάνος, Λαμπρόπουλος, Κορδονούρης, Ιωάννου, Κοιλιάρας, Ντίνας, Λουτσιάνο, Καραγιάννης, Βλασσόπουλος, Κυβελίδης.

Ψυχρολουσία…έτσι χαρακτηρίζεται η παρουσία του ΑΟΧ στο Αίγιο, όπου οι Χανιώτες, χωρίς να παρουσιάσουν τίποτα το αξιοσημείωτο, ηττήθηκαν εύκολα από τον Παναιγιάλειο με 2-0.

Ο ΑΟΧ άντεξε στο πρώτο ημίχρονο, κρατώντας ανέπαφη την εστία του, αλλά χωρίς να απειλήσει. Η μόνη αξιόλογη φάση σημειώθηκε στο 24΄, όταν ο Συροκάκης έδιωξε με δεύτερη προσπάθεια σουτ του Σκαρτσίλα. Στην επανάληψη όμως, ο Παναιγιάλειος προηγήθγκε, με τον Ιορδανίδη στο 52΄, με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Ραπτάκης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, κάνοντας έτσι άσχημο ξεκίνημα στην καριέρα του στα Χανιά.

Ο Χρυσάφης, στην πρεμιέρα του στο Αίγιο, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με φάουλ από τα 35 μέτρα, «κρεμώντας» τον Συροκάκη. Ο εκνευρισμός του ΑΟΧ οδήγησε σε δεύτερη αποβολή, αυτή τη φορά του Τσάτσου, λίγο πριν τη λήξη.

Παναιγιάλειος (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Μούζος, Γκοτσούλιας, Κοροβέσης, Πελέκης, Λιόσης, Λίτσος, Σιώκος, Σκαρτσίλας, Χρυσάφης, Ιορδανίδης, Στάϊκος.

ΑΟ Χανιών (Γιώργος Προμπονάς): Συροκάκης, Μποχώνης, Σεληνιωτάκης, Τσεσμελής, Τεπετός, Τσάτσος, Αντωνόπουλος, Νικηταράς, Βουρβαχάκης, Ραπτάκης, Γωνιωτάκης.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΑΟ ΧΑΝΙΑ
ΟΛ. ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ – ΠΑΟ ΡΟΥΦ 2-0
ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡ. 3-0 (α.α)
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 3-0
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ – ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ 2-1
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ – ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 0-0
ΑΙΑΣ-ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3-0 (α.α.)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook