Όπως και στον πρώτο γύρο στα Χανιά έτσι και στο δεύτερο παιχνίδι στη Ρόδο ο Α.Ο. Χανιά έπρεπε να βρεθεί πίσω στο σκορ για να πάρει τη νίκη απέναντι στον Σταυρό Καλυθίων, για την 13η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β\’ κατηγορίας γυναικών.

Τα κορίτσια του Μάνου Βεργανελάκη έδειξαν χαρακτήρα σαν ομάδα και επικράτησαν 2-1 με ανατροπή στο σκορ, ενώ θα μπορούσαν να είχαν δώσει μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη τους, αφού είχαν πολλές ευκαιρίες, ανάμεσα στις οποίες και τρία δοκάρια (από το ένα προήλθε το γκολ της νίκης).

Οι γηπεδούχες προηγήθηκαν στο 32\’ όταν η Χατζηλιάμη εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά η… απάντηση των Χανίων ήταν άμεση, με την Μανωλίτση λίγα λεπτά μετά την είσοδό της στο παιχνίδι να ισοφαρίζει με προβολή στο 36\’ μετά από \”ασσίστ\” της Καραμουσαδάκη.

Στο 38\’ η Σαρρή είχε δοκάρι και ένα λεπτό αργότερα η Γιαννούτσου είδε την Δεστούνη να αποκρούει εντυπωσιακά το φάουλ της.

Στην επανάληψη η κυριαρχία της χανιώτικης ομάδας ήταν εμφανέστατη και στο 60\’ έγινε το 1-2 με σκόρερ και πάλι τη Μανωλίτση, που αποδείχθηκε \”χρυσή\” αλλαγή.

Η επιθετικός από τη Λευκάδα πήρε το \”ριμπάουντ\” μετά από σουτ της Γιαννούτσου στο δοκάρι και πέτυχε την ανατροπή για τον ΑΟΧ.

Δεύτερο δοκάρι είχε η Σαρρή στο 82\’, ενώ η ίδια τρεις φορές \”νικήθηκε\” από τη Βασιλειάδου, που είχε μπει αλλαγή και είχε πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια για την ομάδα της Ρόδου.

Τρεις απανωτές ευκαιρίες είχε χάσει νωρίτερα και η Καραμουσαδάκη (55\’, 57\’ και 73\’), όπου στη μία η ομάδα των Χανίων ζήτησε και πέναλτι, ενώ \”φώναξε\” και για παράβαση πάνω στη Γιαννούτσου.

Ο προπονητής του ΑΟΧ χρησιμοποίησε τις Γιακουμάκη, Νένκοβα (31\’ Μανωλίτση), Κασσωτάκη, Νάνου (57\’ Παπαντωνάκη), Περουλάκη, Μαυροματίδη, Σαρρή, Μαραγκουδάκη, Γιαννούτσου, Καραμουσαδάκη, Τρουλάκη (70\’ Γκουσγκούνη).

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook