Ηλιοφάνεια και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας περιμένουμε τη Δευτέρα 30 Απριλίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου, με τη μέγιστη στα νότια τμήματα να είναι 2-3 βαθμούς υψηλότερη, ενώ στα ορεινά από 6 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Ανατολικό Κρητικό από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4-5 μποφόρκαι τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ και στο Δυτικό Κρητικό από βόρειες διευθύνσεις ίδιας έντασης, ενώ στο Λιβυκό θα πνέουν ασθενείς μεταβλητών διευθύνσεων, με εξαίρεση τα κεντρικά και δυτικά που θα πνέουν βόρειοι άνεμοι σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4-5 μποφόρ.

ΧΑΝΙΑ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 14 έως 17 βαθμούς Κελσίου και άπνοια.

Για αύριο Δευτέρα 30/4, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 19 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Περιορισμένη ορατότητα προβλέπεται για το Ρέθυμνο σήμερα μετά το μεσημέρι, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 30/4, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα μετά το μεσημέρι, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 2 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 30/4, ο καιρός θα είναι αίθριος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 17 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στον Άγιο Νικόλαο απόψε, με το θερμόμετρο στους 17 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 30/4, ο καιρός θα είναι αίθριος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 24 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους έντασης έως 5 μποφόρ.

(meteo.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook