Ύφεση θα παρουσιάσει σήμερα η κακοκαιρία των τελευταίων ημερών. Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία αναμένονται λίγες τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη, καθώς και ασθενείς παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα φτάσουν τοπικά τα 7 μποφόρ στα πελάγη.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις πρωινές ώρες αναμένονται στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα εκδηλωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες, ενώ υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές. Παροδικές χιονοπτώσεις σημειωθούν στα γύρω ορεινά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Το Σάββατο, στη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται λίγες νεφώσεις και στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα για λίγες τοπικές βροχές κατά διαστήματα. Από το βράδυ στα βορειοδυτικά οι νεφώσεις θα αυξηθούν και οι βροχές θα ενταθούν, ενώ παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι στα δυτικά ανατολικοί, νοτιοανατολικοί 4 με 6 και τοπικά στα νότια 7 με 8 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook