Ο ΕΟΤ και το Travel Channel International υλοποιούν τηλεοπτική διαφημιστική καμπάνια για την Ελλάδα, η οποία θα προβάλλεται για τρεις μήνες στο ταξιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο Travel Channel.

Στο πλαίσιο της δράσης αυτής, συνεργείο του Travel Channel θα βρίσκεται τη Δευτέρα 30 Απριλίου 2012 στα Χανιά – προκειμένου να πραγματοποιήσει γυρίσματα και να βιντεοσκοπήσει περιοχές φυσικού κάλλους και τουριστικά αξιοθέατα στην πόλη αλλά και σε ολόκληρο το δήμο, με στόχο την προβολή των Χανίων ως τουριστικού προορισμού όλες τις εποχές του χρόνου.

Για την οργάνωση της επίσκεψης του ταξιδιωτικού τηλεοπτικού δικτύου Travel Channel, στα Χανιά καθώς και για το πρόγραμμα των γυρισμάτων συνεργάσθηκαν η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου Χανίων και η Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού του ΕΟΤ Κρήτης.

Το τηλεοπτικό συνεργείο, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του στο Δήμο Χανίων, θα συνοδεύει ο κ. Γεώργιος Σταφυλάκης, από την κεντρική υπηρεσία του ΕΟΤ, η κα. Ευρυδίκη Αντωναράκη από την Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού του ΕΟΤ Κρήτης, και η κ Μαρία Κοκκινάκη Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου Χανίων. Γυρίσματα επίσης έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν και σε άλλες περιοχές του Νομού Χανίων.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το κανάλι Travel Channel εκπέμπει σε 118 χώρες, σε 20 διαφορετικές γλώσσες ενώ υπολογίζεται ότι το πρόγραμμά του μεταδίδεται σε περίπου 60 εκατομμύρια νοικοκυριά παγκοσμίως

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook