Ηλιοφάνεια και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας περιμένουμε τη Δευτέρα 30 Απριλίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου, με τη μέγιστη στα νότια τμήματα να είναι 2-3 βαθμούς υψηλότερη, ενώ στα ορεινά από 6 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Ανατολικό Κρητικό από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4-5 μποφόρκαι τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ και στο Δυτικό Κρητικό από βόρειες διευθύνσεις ίδιας έντασης, ενώ στο Λιβυκό θα πνέουν ασθενείς μεταβλητών διευθύνσεων, με εξαίρεση τα κεντρικά και δυτικά που θα πνέουν βόρειοι άνεμοι σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4-5 μποφόρ.

ΧΑΝΙΑ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 1/5, προβλέπεται ηλιοφάνεια, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 18 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα μετά το μεσημέρι, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 14 έως 17 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 1/5, προβλέπεται ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με σποραδική συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 17 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 2 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 1/5, προβλέπονται αραιές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με τοπική συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Αίθριος θα είναι ο καιρός απόψε στον Άγιο Νικόλαο, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 16 έως 18 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 1/5, προβλέπονται λίγες νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 24 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ.

(meteo.gr)