Το κεντρικό πρόσωπο της βραδιάς, ήταν ο Ντέμης Νικολαΐδης, στην εκδήλωση των ομογενών φιλάθλων της ΑΕΚ στη Νέα Υόρκη. Ο κόσμος δεν άφησε κυριολεκτικά σε ησυχία τον Ντέμη από τον οποίο ζητούσε να φωτογραφηθούν μαζί του αλλά και τους υπογράψει αυτόγραφα.

Οι πιο τολμηροί έκαναν ερωτήσεις σχετικά με το μέλλον του ίδιου και της ΑΕΚ, με τον Ντέμη να απαντάει αινιγματικά, χωρίς να θέλει να αποκαλύψει τα σχέδια του, αλλά έδωσε απάντηση που φανερώνει την επιστροφή του στην διοίκηση της ΑΕΚ.

Ο Ντέμης, δεν θέλησε να πει πολλά, αλλά παραδέχτηκε την επαφή που είχε με την εφορία για να μάθει τα χρέη της ΑΕΚ, ενώ αποκάλυψε πως όταν θα μπει στη διοίκηση, θα δώσει το ποσό που χρειάζεται η Ένωση (1,2 εκ.) προκειμένου να μην χάσει την ρύθμιση του άρθρου 44.

Όλοι κατάλαβαν πως η επιστροφή του Ντέμη Νικολαΐδη στην ΑΕΚ, είναι θέμα ημερών, αλλά δεν μπόρεσαν να μάθουν τα άμεσα σχέδια του. Η όλη εκδήλωση ήταν σε άριστο κλίμα και πως να μην ήταν, καθώς τόσο η παρουσία του Ντέμη όσο και οι ειδήσεις για το μέλλον της ΑΕΚ, έβγαζαν... χαμόγελα και χαρά στον κόσμο της ομάδας.

Στην εκδήλωση, το παρών, έδωσε και ο Νίκος Νοτιάς, ο οποίος κάθισε στο ίδιο τραπέζι με τον Ντέμη. Οι δύο άνδρες τα είπαν για αρκετή ώρα, αλλά στην ΑΕΚ αναφέρθηκαν για λίγα λεπτά, καθώς η περίσταση δεν επέτρεπε για περισσότερες λεπτομέρειες. Άλλωστε, δεν περίμεναν την εκδήλωση για να μιλήσουν, αυτό έχει γίνει. Ο Ντέμης θα επιστρέψει στην Ελλάδα την Τρίτη (1/5).

zougla.gr sport24.gr, Εθνικός Κήρυξ