Γεννήθηκε τον Νοέμβρη του 1979 και αποφοίτησε από το 5ο Γενικό Λύκειο Χανίων. Γιος του αγωνιστή της Δημοκρατίας και συντρόφου του Αλέκου Παναγουλή, τέως Δημάρχου Χανίων, Γιάννη Κλωνιζάκη. Σπούδασε πολιτικός μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές στον Αστικό Σχεδιασμό και την Κατασκευαστική Μηχανική.

Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας τα τελευταία δέκα χρόνια και δραστηριοποιείται στο χώρο των μηχανικών ως εκλεγμένο μέλος της διοικούσας επιτροπής του ΤΕΕ- ΤΔΚ, για δύο συνεχείς θητείες.

Η ενασχόληση του με τα κοινά μετρά από την εποχή που ήταν μαθητής και μετά σαν φοιτητής ως πρόεδρος της Ελληνικής κοινότητας φοιτητών του Σέφιλντ όπου σπούδασε και μετά την επιστροφή από το εξωτερικό ως ενεργό πολίτης στις μαζικές κοινωνικές και πολιτικές δράσεις.

Πολιτικά δραστηριοποιείται στο χώρο της ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ (Ε.ΔΗ.Κ) και του ΣΥ.ΡΙΖ.Α στα πλαίσια του ενιαίου μετώπου. Είναι πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ (Ε.ΔΗ.Ν) της ιστορικής νεολαίας του Αλέκου Παναγούλη, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ε.ΔΗ.Κ. και έχει αρθρογραφήσει σε τοπικά και πανελλαδικά έντυπα. Είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη 6 μηνών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook