Ποια είναι η Αναστασία Σκανδαλάκη;

– Απόφοιτος του Πολυτεχνείου Κρήτης, Τμήμα Μηχανικών Ορυκτών Πόρων
– Κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο με τίτλο: «Επιστήμη & Τεχνολογία Υδατικών Πόρων» Διαχείριση Υδατικών Πόρων.
– Μέλος του Τ.Ε.Ε. από το 1998
– Εργοταξιακή εμπειρία:
-Λατομεία Μαρμάρου Διονύσου Πεντέλης
– ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ
– Κατασκευή λιμνοδεξαμενής Γονωμιού Ν. Ρεθύμνης
– Μελετητική εμπειρία:
– Συνεργασία με την εταιρεία ENVIROPLAN A.E. με αντικείμενο την σχεδίαση και διαχείριση Χ.Υ.Τ.Α. και την εκπόνηση Υδρογεωλογικών μελετών.
– Εξωτερική Συνεργάτης του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, στο τμήμα Ερευνών Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Ανάπτυξης υπό την Δ/νση του Δρ. Α. Κούση. Συμμετοχή στην εκπόνηση υδρογεωλογικών μελετών.
– Λοιπές συνεργασίες:
– Επιστημονικός Συνεργάτης της Περιφέρειας Κρήτης στο Τμήμα Υδατικών Πόρων της Διεύθυνσης Σχεδιασμού & Ανάπτυξης (Συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Κοινότητα προγράμματος CRINNO)
– Συνεργάτης της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Κρήτης (Υπηρεσίες Συμβούλου Τεχνικής Υποστήριξης για την παρακολούθηση των δράσεων που χρηματοδοτούνται στο πλαίσιο του ΠΕΠ Κρήτης 2000-2006 και του Επιχειρησιακού Προγράμματος Κρήτης – Νήσων Αιγαίου 2007-2013).

Μόνιμη κάτοικος Ηρακλείου από το 2002. Παντρεμένη με τον Μιχάλη Μιχαλάκη, έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Κωνσταντίνα και τον Άγγελο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook