Ξενοδοχείο «ημιδιαμονής» φαίνεται πως έχει στην κατοχή του ο γενικός γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου της «Χρυσής Αυγής», Νίκος Μιχαλολιάκος, και μαλιστα το διοικεί οικογενειακώς!

Όπως προκύπτει από πληροφορίες που διέρρευσαν στο Διαδίκτυο, ο Νίκος Μιχαλολιάκος είναι μέλος στο ΔΣ του «ροζ» ξενοδοχείου, με το όνομα «Νew Dream», το οποίο βρίσκεται στην πλατεία Αττικής και αποτελεί προορισμό για «πονηρά» ραντεβού.

Συγκεκριμένα, όπως καταγράφεται στο τεύχος 10271 της Εφημερίδας Κυβερνήσεως κατά την 6η Σεπτεμβρίου του 2007, το διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας που διοικεί την εταιρεία μέχρι τις 27 Μαΐου 2012 αποτελείται από τους εξής:

- Αθανάσιος Ζαρούλιας του Βασιλείου, κάτοικος Αθηνών: Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος

- Ελένη Ζαρούλια του Βασιλείου, κάτοικος Πεύκης, αντιπρόεδρος

- Νικόλαος Μιχαλολιάκος του Γεωργίου, κάτοικος Πεύκης, μέλος.

Πρόκειται, δηλαδή, για τον ίδιο τον αρχηγό της «Χρυσής Αυγής», τη σύζυγό του και τον αδερφό της, όλοι τους μέλη του ΔΣ της διοίκησης του «ροζ» ξενοδοχείου.

Σημειώνεται πως η εν λόγω επιχείρηση απασχολεί και αλλοδαπούς... Συγκεκριμένα, τον Αύγουστο του 2010, όπως αναφέρεται στο αστυνομικό δελτίο, δύο ληστές είχαν εισβάλει στο ξενοδοχείο και είχαν αφαιρέσει, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, «600 ευρώ από τον αλλοδαπό υπάλληλο».

Ως υπεύθυνη διαχείρισης του «New Dream» φέρεται η εταιρεία «ΛΥΔΙΑ-Ξενοδοχειακές και Τουριστικές επιχειρήσεις ΑΕ».

 

protothema.gr