Απο την μια ήταν η διαβόητη συνέντευξη του Ευάγγελου Βενιζέλου στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Κρήτης η οποία κατέληξε να γίνει συνέντευξη σε 4-5 ΜΜΕ.

Ακολούθησε η "τραγική" προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στο Λίντο Ηρακλείου με ομιλητή τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Και την χαρακτηρίζω "τραγική" καθώς είναι η πρώτη φορά απο την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ που αρχηγός του και υποψήφιος πρωθυπουργός μίλησε σε κλειστό χώρο όπου υπήρχαν άδειες καρέκλες.

Και αυτό, όχι γιατί δεν βρέθηκαν πολίτες για να τις γεμίσουν, αλλά γιατί κάποιοι αδιαφόρησαν για την "εικόνα" της συγκέντρωσης.

Σε αυτά έρχεται να προστεθεί η πραγματοποίηση της κεντρικής (!!!) προεκλογικής συγκέντρωσης του ΠΑΣΟΚ στα Χανιά,με ομιλήτρια την Φώφη Γεννηματά, στην αίθουσα του ΕΒΕΧ (!!!), δηλαδή σε μιαν αίθουσα πολύ μικρής χωρητικότητας που γίνονται και σεμινάρια (!!!).

Δηλαδή, θα ήταν τόσο πολύ δύσκολο να συγκεντρωθούν,200-300 νοματαίοι για να κάνουν την συγκέντρωση έστω σε έναν κινηματογράφο ή σε άλλον ανάλογο χώρο;

Ακόμη και ένας υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στα Χανιά (ο Ευτ.Δαμιανάκης), την προηγούμενη ημέρα (Τετάρτη 2/5), θα κάνει την προεκλογική του συγκέντρωση σε πολύ μεγαλύτερο χώρο.

Τι να πούμε.

Πάλι καλά που δεν έβαλαν την Γεννηματά να μιλήσει μέσα σε.....σχολική αίθουσα.

Ναπ.Σ.