Στο πλευρό των εργαζομένων στην εταιρεία ανακύκλωσης ΕΠΑΝΑ Α.Ε., οι οποίοι απεργούν μεγάλο χρονικό διάστημα στέκεται το Δημοτικό συμβούλιο Ιεράπετρας. Οι αυτοδιοικητικοί εκπρόσωποι των πολιτών της Ιεράπετρας τονίζουν στο ψήφισμα τους:

\’\’Οι εργαζόμενοι στην εταιρεία ανακύκλωσης ΕΠΑΝΑ Α.Ε., βρίσκονται σε απεργιακή κινητοποίηση που υπερβαίνει το μήνα, διαμαρτυρόμενοι για τις απολύσεις και τη δραματική μείωση των μισθών τους, που αποφασίστηκε μονομερώς από την πλευρά της αναδόχου εταιρείας.

Είναι σημαντικό για μια κοινωνία πολιτισμένη και σύγχρονη που επενδύει στην προστασία του περιβάλλοντος, να μεταχειρίζεται και τους ανθρώπους της με τον ανάλογο σεβασμό.

Ειδικά οι εργαζόμενοι σε τόσο βαριά δουλειά, όπως η διαλογή απορριμμάτων, δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται ως αναλώσιμοι και να εξαθλιώνονται για το κέρδος της επιχείρησης.

Σαν Δημοτικό Συμβούλιο ενός από τους πολλούς Δήμους της Κρήτης που εξυπηρετούνται απ\’ τους εργαζόμενους στην Ανακύκλωση και στην εν λόγω εταιρεία θεωρούμε υποχρέωσή μας να δηλώσουμε την αμέριστη συμπαράσταση στον αγώνα τους και να ζητήσουμε από την εργοδοσία να υπαναχωρήσει σε όλες τις αποφάσεις της που θίγουν τα δικαιώματά τους.\’\’

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook