Το Δήμαρχο Ρεθύμνου Γιώργο Μαρινάκη επισκέφθηκε ο Υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντής τη Δευτέρα, 30 Μαΐου το πρωί, κατά τη διάρκεια της συνάντησης είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα της πόλης αλλά και γενικότερα πολιτικά θέματα για τα οποία αντάλλαξαν απόψεις. Ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλή επιτυχία στο Γιώργο Παπακωνσταντή και τον ευχαρίστησε για την επίσκεψή του.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Παπακωνσταντής επισκέφθηκε τις Υγειονομικές υπηρεσίες του ΙΚΑ Ρεθύμνου, όπου είχε συνάντηση με το διευθυντή του Μ. Τσουπάκη ο οποίος τον ενημέρωσε για τις προσπάθειες που καταβάλλει για τη βελτίωση της λειτουργίας της Υπηρεσίας. Τονίστηκε ιδιαίτερα η ευχάριστη εξέλιξη που υπήρξε στο θέμα της δημιουργίας Επιτροπής Πιστοποίησης Αναπήρων (ΕΠΑΝ) και στο Ρέθυμνο, ενώ όπως διαπιστώθηκε γίνονται προσπάθειες για την πρόσληψη περισσοτέρων γιατρών προκειμένου να βελτιωθούν οι υπηρεσίες προς τους ασφαλισμένους.

Ο Γιώργος Παπακωνσταντής επισκέφθηκε επίσης το μεσημέρι της Δευτέρας, την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου, όπου είχε συνάντηση με τον Αστυνομικό διευθυντή Ταξίαρχο Μ. Παραδουλάκη, καθώς και με το προσωπικό των διαφόρων υπηρεσιών. Στις συναντήσεις αυτές τονίστηκε από τον Γιώργο Παπακωνσταντή η ανάγκη διαφύλαξης της νομιμότητας από τους αστυνομικούς, ακόμη και στις αντίξοες συνθήκες που δημιουργούνται συχνά και με ευθύνη των πολιτικών.
Τους κάλεσε επίσης να συνεχίσουν να αγωνίζονται για την κοινωνία έστω και κάτω από αυτές τις δύσκολες οικονομικά συγκυρίες, δεδομένου ότι οι αστυνομικοί αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της αντεγκληματικής πολιτικής στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook